Колегите от парламентарната група ми подариха маратонки, за да продължа

...
Колегите от парламентарната група ми подариха маратонки, за да продължа
Коментари Харесай

Цветанов напуска парламента с маратонки за дълъг политически маратон

Колегите от парламентарната група ми подариха маратонки, с цел да продължа да тичам в дългия политически маратон. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти, представен от " Фокус ". Цветанов съобщи, че е подготвен да оказва помощ на Даниела Дариткова и на ПГ на ГЕРБ.

Оставката на Цветанов ще бъде гласувана в пленарна зала на следващия ден. Дариткова ще оглави групата депутати на ГЕРБ.

Връзката остава толкоз мощна, колкото е била до момента. Но вместо да бъда тук (в парламента), в този момент ще бъда в някоя поредна община, където ще върша следващата среща с нашите структури и ще можем да се подготвим оптимално организационно добре за идните избори, означи Цветанов.

Той посочи, че сътрудниците му от парламентарната група са му създали изненада и са му подарили маратонки. Казаха, че сега в свободата, която имам, е доста по-добре да тичам в този политически маратон, сподели Цветанов.

Във връзка напускането на Народното събрание, заместник-председателят на ГЕРБ съобщи, че постоянно е " бил за целостта и да не остава чувство в хората, че има някакъв скандал или спор в управлението на ГЕРБ ". Страдат структурите, членовете, симпатизантите. Партия ГЕРБ е като едно семейство, акцентира Цветанов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР