Колегите от ИТН дадоха заявки, че ще се борят с

...
Колегите от ИТН дадоха заявки, че ще се борят с
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: От ИТН дадоха заявки, че ще се борят с корупцията, олицетворена от ДПС и ГЕРБ, а сега се коалират с тях

Колегите от Има Такъв Народ дадоха поръчки, че ще се борят с корупцията, със статуквото, което се въплъщава от Движение за права и свободи и ГЕРБ, а в този момент се коалират с тях. Не бих желал да бъда на мястото на гласоподавателите на Има Такъв Народ. Това съобщи пред bTV зам.-председател на Народно събрание Мирослав Иванов. Искането за предварителното освобождение на Никола Минчев не е подкрепено с никакви рационални причини. Мотивите са към страница и половина, подписите на чиновниците са над пет страници, добави той.



За страдание, този акт е следващият епизод на политическите игри, които се управляват доста ловко от опитните играчи от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Може би това е проба преди вота на съмнение. Искането за чуване на министър Генчовска към Народно събрание не съдържаше изтъкване на документи, които следва да бъдат прегледани в чуване, съобщи Иванов. Той добави, че е имало гласоподаване и народните представители са решили съвещанието да е намерено.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР