Колегите от ИТН дадоха заявки, че ще се борят с

...
Колегите от ИТН дадоха заявки, че ще се борят с
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: ИТН щяха да борят корупцията на ГЕРБ, а се съюзиха с тях

Колегите от Има Такъв Народ дадоха поръчки, че ще се борят с корупцията, със статуквото, което се въплъщава от Движение за права и свободи и ГЕРБ, а в този момент се коалират с тях. Не бих желал да бъда на мястото на гласоподавателите на Има Такъв Народ. Това съобщи пред bTV зам.-председател на Народно събрание Мирослав Иванов.

“Искането за предварителното освобождение на Никола Минчев не е подкрепено с никакви рационални причини. Мотивите са към страница и половина, подписите на чиновниците са над пет страници”, добави той.

Припомняме, че депутати от Има Такъв Народ внесоха в деловодството на Народното събрание искане за оставката на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Формалният мотив е, че той не закри през днешния ден съвещанието на депутатите при чуването на външния министър Теодора Генчовска за Северна Македония.

За страдание, този акт е следващият епизод на политическите игри, които се управляват доста ловко от опитните играчи от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Може би това е проба преди вота на съмнение. Искането за чуване на министър Генчовска към Народно събрание не съдържаше изтъкване на документи, които следва да бъдат прегледани в чуване “, съобщи Иванов.

Той добави, че е имало гласоподаване и народните представители са решили съвещанието да е намерено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР