Колегите от Electrec са изровили доста интересно видео в канала

...
Колегите от Electrec са изровили доста интересно видео в канала
Коментари Харесай

Тест пилот на Tesla: Цитираните характеристики на Roadster са консервативни



Колегите от Electrec са изровили много забавно видео в канала VINwiki YouTube, в което тест водачът Емил Буре приказва за усещанията си от нашумелия Tesla Roadster . Както към този момент писахме, този автомобил ще унищожи всички върхове за ускоряване за шосейни коли всеобщо произвеждане, с цитираните от Илон Мъск 1,9 секунди от 0 до 100 км/ч , оптималната скорост от 400 километра в час и пробег от 1000 км с едно зареждане. След формалната премиера на спортната кола се появиха много подозрения в тези стойности, а имаше даже изказване от физик, който пък твърдеше, че продуктивността на колата е в границите на вероятното.

Ето директния откъс от Емил Буре, по отношение на скептицизма към ускорението и оптималната скорост на Roadster:

" Знам, че изявленията на Илон провокираха много песимизъм в деня на представянето "

[...]

" Мисля че мога да кажа, без това да ми донесе проблеми, че цитираните стойности са изцяло действителни. Не са теоретични. Не са просто калкулирани. Ние сме реализирали тези стойности. Вероятно не би трябвало да го споделям, само че тези стойности даже са консервативни. Това нещо ще бъде същинско оръжие "

Емил също загатва, че макар неговата позиция на тест водач за Tesla, компанията му е основала главоболия за пуснато видео в Instagram, в което той кара Roadster. Що се отнася до производството на въпросната кола, Емил споделя единствено " Имайте религия ".
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР