Колегите ни от Carscoops се натъкнаха на много интересен екземпляр

...
Колегите ни от Carscoops се натъкнаха на много интересен екземпляр
Коментари Харесай

Това някога е било класическа 124-ка Coupe

Колегите ни от Carscoops се натъкнаха на доста забавен образец Mercedes-Benz 124 Coupe от края на предишния век. Конкретната численост не е от някоя от лимитираните серии на AMG моделите или сходно, въпреки съответния автомобил да е създаден в една единствена численост, за положително или за неприятно.

Решеният в мрачно синьо и бяло Mercedes е претърпял промени в екстериора и интериора, като не се загатва нищо за мотора на немската машина.



В предницата измененията са съсредоточени в огромна решетка с забавен дизайн и нови светлини, заместващи класическите правоъгълни фарове. Страничната линия остава непокътната, само че не можем да кажем същото и за задницата.
 Това в миналото е било класическа 124-ка Coupe

Там виждаме кръгли обособени детайли за стоповете и мигачите, както и нова форма на задния похлупак в който е вграден и трети стоп. Бронята също е друга от истинската, а долната ѝ част припомня много на новите AMG модели и разполага с два двойни трапецовидни накрайника на ауспусите.
 Това в миналото е било класическа 124-ка Coupe

Таблото и кормилото са напълно облечен в бяла кожа с контрастни шефове, а няколко букви R прибавят още нотка на персонализация при съответния образец. За допълнение виждаме и CD с вадещ се екран и дребни боксови ръкавици на централното огледало.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР