Колегите ми преподаватели ме подкрепят и дори се забавляват със

...
Колегите ми преподаватели ме подкрепят и дори се забавляват със
Коментари Харесай

Голият учител: Съжалявам за снимките, бях млад и не мислех!

Колегите ми преподаватели ме поддържат и даже се забавляват със фотосите! ” Това съобщи учителят и национален артист Карамфил Божиков, който преди няколко дни лъсна на скандални фрагменти , научи HotArena .

Неотдавна негови голи фрагменти изтекоха в обществените мрежи и сложиха редица въпроси, по отношение на ценностната система на преподавателите. На фотосите учителят театралничи както майка го е родила, а интимните си елементи прикрива с футболна топка.

Едва от 3 дни Божиков заема длъжността учител по музика в Трето главно учебно заведение „ Христо Ботев ” в Санданск и, само че предишното му бързо го застигна, написа „ България през днешния ден ”.


„ Когато върших фотосите, бях млад–на 23 години и не мислех какво върша. Днес скърбя за постъпката си ”, споделя 34-годишния даскал.

Той признава, че учениците му не знаят за фрагментите и се надява да не узнаят за тях. А фотосесията е правена през 2008 година и то като част от рекламна акция за фолклорния фестивал „ Пирин фолк ”.

Организаторите решили да проявят новаторско мислене и да привлекат младите към националната музика с екстравагантни оферти. Във фотосесията взели присъединяване водещите на фестивала, някои от участниците и даже две национални певици.

Божиков не крие, че това е болна тематика за него и даже през днешния ден му е мъчно да приказва за това. „ Не знам дали уредниците са имали процедура в правенето на сходни фотосесии. Тази е единствената, в която съм взел присъединяване. За фотосите не съм получил никакъв хонорар, даже самичък поех разноските за пътя до София ”, връща лентата преподавателят.

В обществените мрежи той получи голяма поддържа от свои сътрудници музиканти. Редица танцови и музикални обединения застанаха зад него, както и управлението на учебното заведение, в което преподава.

„ Тези фотоси са отпреди 10 години. Нямам извънредно решение по проблема към този момент.Следя работата на сътрудника, оправя се добре. Нямам мотив да го отстраня от длъжността, не съм получил нито една тъжба срещу него от родители или възпитаници ”, разяснява и шефът на учебното заведение Румен Сидеров.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР