„Колегите да не бъдат крайни популисти. Нормално е политиците да

...
„Колегите да не бъдат крайни популисти. Нормално е политиците да
Коментари Харесай

ГЕРБ отговори на БСП за ваканцията, Атанасова обяви скандални факти за Нинова

„ Колегите да не бъдат крайни популисти. Нормално е политиците да имат избрана сензитивност, когато пазят ползи. Но дано не злоупотребяват с това “, съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание Десислава Атанасова, народен представител от ГЕРБ.
Коментарът на Атанасова пристигна минути откакто стана ясно, че от Българска социалистическа партия са поискали да бъде анулирана лятната почивка на народните представители.
Тя заяви, че съгласно информация, която е направила, през вчерашния ден и през днешния ден Корнелия Нинова се е записала, че е в постройката на Народното събрание, от 59 гласувания досега през днешния ден тя е взела участие единствено един път на утринна регистрация, с цел да й се брои денят като присъствен и да не бъде санкционирана, а през вчерашния ден от 90 гласувания в зала, лидерката на Българска социалистическа партия е имала единствено 5 такива.
„ Разбира се, въпросът с настояването на Българска социалистическа партия да няма лятна почивка за депутатите, ще бъде разискван в ПГ на ГЕРБ и в пленарна зала, както законът го изисква “, удостовери Атанасова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР