Колегиална надпревара към върха на хълм Бунарджика организираха служители на

...
Колегиална надпревара към върха на хълм Бунарджика организираха служители на
Коментари Харесай

Общинари от Пловдив оставиха колите си за кратко в седмицата на мобилността

Колегиална конкуренция към върха на рид Бунарджика проведоха чиновници на 2 общински предприятия във връзка. В дейното вървене по алеите се включиха инспектори от Пловдивския общински инспекторат и Общинска защита. Те бяха водени от шефовете – Борислав Димов и Димитър Палашев, подкрепени от управлението на „ Градини паркове “ – Георги Николаев и Николай Чунчуков.
Тазгодишната акция „ Чиста подвижност за всички “ се организира под мотото „ Избери по какъв начин да се придвижваш “, а координатор е Дирекция „ Екология и ръководство на отпадъците “ на община Пловдив. По пътя нагоре и назад чиновниците мотивираха и жители със сериозността, с която участваха в самодейността.
 Започва Европейската седмица на подвижността Започва Европейската седмица на подвижността
От през днешния ден до 22 септември ще се организира Европейската седмица на подвижността. България се причислява към самодейността за 12-ти път.Кампа...
Финалът на " Европейска седмица на подвижността " ще бъде отбелязван с огромно събитие на 23.09.20 година (сряда) от 17:00 ч., когато чиновниците на Оперативна програма „ Общинска защита “ ще създадат велообиколка на Гребния канал , подкрепени още веднъж от пловдивския общински инспекторат и дирекция „ Спорт и юношески действия “. Община Пловдив моли и жителите да се включат в самодейността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР