Колеги от швейцарски медии си мислят, че Али Соу ще

...
Колеги от швейцарски медии си мислят, че Али Соу ще
Коментари Харесай

В Базел си мислят, че Али Соу ще е резерва на Юрич

Колеги от швейцарски медии си мислят, че Али Соу ще бъде запаса на Томи Юрич в утрешния мач сред Базел и ЦСКА. Плейофът за влизане в групите на Лига Европа е от 21:30 часа. Днес пред публицистите приказва треньорът на домакините Чириако Сфорца.

На въпрос кои футболисти на ЦСКА го впечатляват най-вече и може да ли да отличи двама или трима от състава на Стамен Белчев, Сфорца сподели:

" Отборът на ЦСКА е мощен като цяло. Играят добре в офанзива, разчитат и на физика. Няма по какъв начин да отлича двама или трима. Бъдете сигурни, че сме проучили добре вашия тим и знаем по какъв начин да противодействаме. Какво става с Базел и мен, в случай че въпреки всичко отпаднем? Целта ни е място в групите. Но, в случай че не реализираме това, имаме още две значими цели, за които да играем ".

" Не знам какъв брой добре Сфорца е проучил ЦСКА, само че локалните медии май са в цялостно незнание за " армейците ". Колега ме попита дали Али Соу ще играе на следващия ден. Очакванията му бяха титуляр да бъде Томи Юрич ", споделя кореспондентът на ТОПСПОРТ в Базел.

По-късно през днешния ден е конференцията на Стамен Белчев и формалната подготовка на ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР