Колеги от швейцарски медии си мислят, че Али Соу ще

...
Колеги от швейцарски медии си мислят, че Али Соу ще
Коментари Харесай

Сфорца не може да отличи играч на ЦСКА, в Базел си мислят, че Соу ще е резерва на Юрич

Колеги от швейцарски медии си мислят, че Али Соу ще бъде запаса на Томи Юрич в утрешния мач сред Базел и ЦСКА. Плейофът за влизане в групите на Лига Европа е от 21:30 часа. Днес пред публицистите приказва треньорът на домакините Чириако Сфорца.

На въпрос на ТОПСПОРТ кои футболисти на ЦСКА го впечатляват най-вече и може да ли да отличи двама или трима от състава на Стамен Белчев, Сфорца сподели:

" Отборът на ЦСКА е мощен като цяло. Играят добре в офанзива, разчитат и на физика. Няма по какъв начин да отлича двама или трима. Бъдете сигурни, че сме проучили добре вашия тим и знаем по какъв начин да противодействаме. Какво става с Базел и мен, в случай че въпреки всичко отпаднем? Целта ни е място в групите. Но, в случай че не реализираме това, имаме още две значими цели, за които да играем ".

Не знам какъв брой добре Сфорца е проучил ЦСКА, само че локалните медии май са в цялостно незнание за " армейците ". Колега ме попита дали Али Соу ще играе на следващия ден. Очакванията му бяха титуляр да бъде Томи Юрич.

По-късно през днешния ден е конференцията на Стамен Белчев и формалната подготовка на ЦСКА.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ , ПРАТЕНИК НА ТОПСПОРТ В БАЗЕЛ, ШВЕЙЦАРИЯ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР