Колеги на бременната в петия месец Деси Бановаразкриват пред изданието, че

Колеги на бременната в петия месец Деси Бановаразкриват пред изданието, че ...

Всички Им Плащаме От Джоба Си За Рахата! Гръмна Немислимото За Деси Банова И Плевнелиев!.


Колеги на бременната в петия месец Деси Бановаразкриват пред изданието, че и тя самата намазва от привилегиите му. Всеки път, когато бъдещата г-жа Плевнелиева отскачала до Нова тв заради рубриката си „Истории на успеха“, пред сградата паркирал джип с охрана, която придружавала Банова до работа. Деси и Росен се возели на задната седалка в бронираната лимузина. Понякога виждали и самият президент да шофира мощни всъдеход на 39-годишната блондинка. На излизане от телевизията едрогабаритните охранители се движели плътно зад бившия държавен глава. Самият Плевнелиев пък кавалерствал на Банова, като ѝ отварял задната врата.

На 8 юни Нова тв излъчи последното предаване на „Истории на успеха“ и Деси Банова излиза в лятна ваканция, която съвпаднала с предстоящия отпуск по майчинство.
„Не искам да се преуморявам“ – казва бъдещата майка.

Макар че ще става татко за четвърти път, Росен Плевнелиев толкова се вълнувал от появата на бебето, все едно за първи път щял да има дете. Бившата синоптичка очаква появата на сина им в средата на септември, но Плевнелиев отсега е в треската подготовка за раждането му.

Източник: bradva.bg