Колеги на бременната в петия месец Деси Бановаразкриват пред изданието,

...
Колеги на бременната в петия месец Деси Бановаразкриват пред изданието,
Коментари Харесай

Всички Им Плащаме От Джоба Си За Рахата! Гръмна Немислимото За Деси Банова И Плевнелиев!

Колеги на бременната в петия месец Деси Бановаразкриват пред изданието, че и тя самата намазва от привилегиите му. Всеки път, когато бъдещата госпожа Плевнелиева отскачала до Нова тв поради рубриката си „ Истории на триумфа “, пред постройката паркирал джип с защита, която придружавала Банова до работа. Деси и Росен се возели на задната седалка в бронираната лимузина. Понякога виждали и самият президент да кара мощни всъдеход на 39-годишната русокоска. На излизане от малкия екран едрогабаритните охранители се движели компактно зад някогашния държавен глава. Самият Плевнелиев пък кавалерствал на Банова, като ѝ отварял задната врата.

На 8 юни Нова тв излъчи последното предаване на „ Истории на триумфа “ и Деси Банова излиза в лятна почивка, която съвпаднала с идния отпуск по майчинство.
„ Не желая да се омаломощавам “ – споделя бъдещата майка.

Макар че ще става баща за четвърти път, Росен Плевнелиев толкоз се вълнувал от появяването на бебето, все едно за първи път щял да има дете. Бившата синоптичка чака появяването на сина им в средата на септември, само че Плевнелиев занапред е в треската подготовка за раждането му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР