Колегата му от Видин Тодор Вълчев обаче си тръгва по

...
Колегата му от Видин Тодор Вълчев обаче си тръгва по
Коментари Харесай

Незапомнен Трус В Дпс! Ключови Фигури Си Тръгват, Ето Какво Се Случва В Момента!

Колегата му от Видин Тодор Вълчев обаче си потегля по искане на началниците в София поради несправяне с работата. Куриозното е, че за 3 години на този пост са се сменили трима регионални ръководители. Вълчев бе краткотрайно на тази позиция, само че след неуспеха на изборите ще бъде махнат и ще се търси нов човек.

Новината за рокадите обиколила и структурите на партията във Врачанско. Членове на Движение за права и свободи към този момент готвят подписка до централата с искане регионалният ръководител Борислав Банчев също да бъде заменен. В столицата като анекдот се разяснява титаничният неуспех на Банчев на последните избори, когато против дадените му близо 1 000 000 лв. той е изкарал едвам 3000 гласа. Членове на управлението на Движение за права и свободи се обзалагали дали Борко Банчев е алчен или несръчен, само че в последна сметка победило мнението, че той се е изчерпал и е време да сдаде поста, след което най-сетне да записва компания на свое име.

В околните дни се чака развиване към подадената оставка и дали Борко Банчев ще бъде махнат от шефското място във Враца. Ако това не стане в този момент, хоризонтът пред него е къс и най-късно след евроизборите той ще бъде изпратен в подобаващ отдих.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР