Колегата му Борислав Ангелов обърна внимание, че България има малък

...
Колегата му Борислав Ангелов обърна внимание, че България има малък
Коментари Харесай

Политолози: Служебният кабинет и ГЕРБ говорят в един глас, предстои мръсна кампания

Колегата му Борислав Ангелов обърна внимание, че България има дребен пазар на ползване на газ. Според него служебното държавно управление симулира активност и има огромен синхрон по тематиката за газа сред служебния кабинет и ГЕРБ. Ангелов счита, че служебното държавно управление е част от предизборната акция от първия ден на своето назначение.

 

„ Избирателната интензивност ще бъди съизмерима с тази от ноемврийските избори предходната година. Дълги години имаме проблеми с изборните описи, тъй че това не е действителната интензивност, която постоянно е по-висока. Очевидно ще има доста остра предизборна акция. Това го виждаме от последните дейности от през вчерашния ден. Много изострен конфликт ще следим сред ГЕРБ и „ Продължаваме Промяната “. Това е тактиката на двете партии “, означи Любенов пред Bulgaria ON AIR.

 

По думите му, в случай че има изразителен победител на тези избори с разлика от над 6% или повече, тогава съвсем несъмнено ще има устойчиво държавно управление към партията победител. Ангелов счита, че следва акция на компроматите - черна и мръсна акция, която цели да няма огромна изборна интензивност. Политологът уточни, че цялата офанзива е съсредоточена против Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова, тъй като те са пречката да има по-ниска изборна интензивност.

 

„ Засега обстановката е патова за сформиране на държавно управление, съгласно прогнозните резултати. Всичко ще зависи от предизборната акция. Така че всички политически партии би трябвало да подходят много отговорно към акцията, в случай че желаят да реализират положителни резултати. Доверието към институциите и политическите партии е сериозно ниско. Хората са доста изнервени, тъй като това са четвъртите избори, на които ще отидем в границите на година и половина. Докато всички партии не премислят своето държание, ще се намираме в тази обстановка “, проучва Милен Любенов.

 

„ Целта на ГЕРБ е с Движение за права и свободи и „ Възраждане “ да имат 121 депутати. Целта на ГЕРБ е да се сътвори обстановка, в която без тях да не може да се направи държавно управление. Ние се намираме в мощна патова обстановка. Те желаят да се продължи този безпорядък в страната. Целта на служебното държавно управление е да се влезе в матрица от избори. Аз виждам първи проблясъци да се основава организация да се ръководи страната без парламент, колкото се може по-дълго време “, акцентира Ангелов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР