Коледното вълнение се удвоява, когато вкъщи вече има дечица. Тогава

...
Коледното вълнение се удвоява, когато вкъщи вече има дечица. Тогава
Коментари Харесай

Подаръци за 2-годишни, препоръчани от психолози

Коледното неспокойствие се удвоява , когато у дома към този момент има дечица.

Тогава цялата магия, мистичност и коледен дух още веднъж получават същински смисъл. А светналите детски очички пред подаръците е подарък, който никой родител не отхвърля.

Естествено, единствено сред нас ще запазим тайната, че в действителност коледните дарове ги носят мама и баща от магазина, а не дядо Коледа.

И от време на време скрито ни се желае да не взима белобрадият дъртак цялата популярност на сбъдващ стремежи.

Защото не той, а ние сме тайните герои, които неуморно наблюдават уеб страниците за понижения, поръчват и опаковат скрито , крият у съседите и измислят хиляди вълшебен способи, по които подаръците да се озоват под елхата без никой от дребните да разбере.

Но нали споделят, че когато се прави положително, не би трябвало да се мисли за компенсация. А и децата ни ще ни се отплатят като бъдат същите секрети вълшебници за личните си деца след време .
 коледа дете Pixels
Затова напряко отворете галерията ни, в която сме подбрали хрумвания за дарове за 2-годишни , предложени от психолози. Те натъртват на използването на играчките като част от психическото и физическото развиване на дребните.

Сред техните хрумвания имаше и музикални играчки, само че ние ви ги спестяваме. Шумопроизвеждащите играчки са последното, което желаете детето ви да получи.

Подаръци за 2-годишни >>>

Още хрумвания за дарове
14 коледни подаръка за положителни съпрузи Още коледни дарове и новогодишни изненади Няма да закупувам коледни дарове
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР