Коледното настроение ще присъства в Plovdiv Plaza през целия месец

...
Коледното настроение ще присъства в Plovdiv Plaza през целия месец
Коментари Харесай

Вижте какво предстои в мол Plovdiv Plaza

Коледното въодушевление ще участва в Plovdiv Plaza през целия месец декември с разнообразни занимания, атракции и оферти за дребни и огромни. Бляскав старт на празничните дни ще завихри Дядо Коледа на 8 декември от 17.00 ч. благодарение на не една, а цели три Снежанки, които ще му асистират в церемониалното светване на коледната елха на комерсиалния център. Всичко това, а и освен, пловдивчани ще може да споделят пред сцената на източния атриум на мола, под към този момент познатия им LED екран.

Джуджетата на положителния Дядо Коледа са помислили за най-малките гости на Plovdiv Plaza и първите късметлии от тях ще получат дарове за Коледа. Още малко или още доста обич, още доста другарство, още доста страст ще ни донесе Орлин Павлов с негов концерт на сцената на Plovdiv Plaza. Ще чуем най-популярните му шлагери, а гостите на събитието ще могат да се снабдят с новия албум " Още малко... " с подпис на хитовия реализатор.

Изненадите не стопират до тук, в неделя, 9 декември от 11.30 часа, от Plovdiv Plaza са подготвили спектакъл и представления за деца, в това число дресура на земноводни животни.

В следобедните часове Plovdiv Plaza и Национален теоретичен експедиционен клуб " ЮНЕСКО “ – България, Сдружение " Деца с онкохематологични болести “ и Сдружение " Институт за цивилен начинания ЕТОС “ провеждат Коледен благотворителен концерт " Коледари с богатства новина и здраве “ в поддръжка на Център за обществена рехабилитация на деца с онкохематологични болести към УМБАЛ " Царица Йоана – ИСУЛ “. В програмата ще вземат участие деца от разнообразни креативен ансамбли от гр. Пловдив, ще бъдат проведени благотворителни работилници за картички с присъединяване на децата гости на Plovdiv Plaza.

В 14.30 ч. в неделя започват първите работилници за коледни чудеса – картички, играчки и рисунки на деца, които която ще бъдат предоставени за продажба на Коледния щанд. А в 17.30 ч. на сцената ще запее младата и надарена Деница Караславова, изгряла в Гласът на България тази година, отличничка от Хуманитарната гимназия в Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР