Коледното дърво на обновения площад пред сградата на Общината в

...
Коледното дърво на обновения площад пред сградата на Общината в
Коментари Харесай

Коледното дърво в Стара Загора грейва на 5 декември

Коледното дърво на актуализирания площад пред постройката на Общината в Стара Загора ще засияе с красива одеждa на 5 декември. 12-метровата елха беше засадена м. година на специфичната сцена, тя се развива добре и ще радва за години напред малчуганите на Стара Загора, оповестиха от пресцентъра на Общината.

От Общината канят дребни и огромни старозагорци в 17.30 часа, с цел да посрещнат Дядо Коледа, който ще възпламени светлините с магическия си скиптър.

Подготвена е и специфична музикална стратегия, с цел да се включат всички в Коледната магия и да се сътвори още по-празнична атмосфера.

Първолаци учиха по какъв начин да пазят зъбките си

„ Тази година надграждаме, дружно с компанията, която се грижи за осветлението в нашия град. Готвим специфична изненада за старозагорци за коледните светлини “, разяснява Иванка Сотирова, зам.-кмет на Община Стара Загора.

По апела на кмета Живко Тодоров, със запалване светлините на елхата, би трябвало да светне и всяка друга коледна декорация в Стара Загора.

За най-светлите християнски дни през декември, Община Стара Загора готви специфична стратегия. Тя е наситена с прояви, като особено място е отделено за децата на града. Всички културни институти в града ще се включат интензивно в коледно-новогодишните събития.

Тази година Коледните и новогодишни базари в Стара Загора стартират от 1 декември. Освен в централната част на града има планувани места за базари в кварталите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР