Коледно-новогодишните празници са чудесен повод да попътуваме заедно със семейството

...
Коледно-новогодишните празници са чудесен повод да попътуваме заедно със семейството
Коментари Харесай

На круиз за Коледа или Нова година, цените започват от 646 евро

Коледно-новогодишните празници са превъзходен мотив да попътуваме дружно със фамилията и обичаните си хора поради комбинацията от почивни дни. Обичайно търсенето на предложения за празниците стартира месеци по-рано, с цел да сме сигурни, че ще изберем най-хубавата оферта. Ако още не сте резервирали или пък ви се коства, че през тази година празничните предложения са извънредно скъпи, ще ви опровержим с една неустоима изкусителна оферта. Какво ще кажете за 8 дни круиз, който включва един от най-красивите гръцки острови Санторини, Волос, столицата Атина, остров Крит, както и турския мегаполис Истанбул и курортът Кушадасъ? При това на цена в пъти по-ниска от посрещане на празника единствено за 3-4 дни в роден хотел.

Цените на Новогодишния круиз на Celestyal стартират от 646 евро на човек за 8 дни. И освен това включва извънредно доста екстри. На първо място храната и напитките са ви включени в пакета. Срещу авансово платената сума можете да се храните в един бюфет ресторант с разнородни оферти или да изберете един от двата а ла карт ресторанта, в които ви сервират по ваш избор предястие, главно и десерт, като тази алтернатива също не се заплаща в допълнение.

В пакета са включени и алкохолни и безалкохолни питиета като чай, кафе, наливна бира, вино на чаша само че от бутилка, няколко типа коктейла, както и разнообразни твърди напитки. Ако желаете можете да си доплатите и премиум пакет за питиета, в който се включват още разнообразни типове коктейли, опция за избор на още по-скъпи напитки, подбрани марки виновност и още. Но да си кажем постоянно даже и първият пакет няма да ви остави гладни и жадни, а и на място можете да си поръчате каквото желаете в допълнение и да платите цената единствено на това, което консумирате.

Естествено за празничните круизи са планувани и тематични празнични вечери. Както и спомагателна анимация на борда, в духа на празниците – като курс по правене на коледни сладки, специфични анимации и стратегии за най-малките, блестящо посрещане на 2023 година и още и още, споделя круиз шефът на кораба Crystal от флотата на Celestyal Камел Хамитуш. Екстра за българските туристи е, че стратегиите за деня, анимацията и прекарванията, както и значимите известия по корабната уредба са и на на български език, а в личния състав на корабите има и българи, тъй че постоянно има кого да попитате нещо, в случай че имате въпроси.

С това екстрите към пакета не свършват. В цената от 646 евро се включват и две безвъзмездни екскурзии на брега – в античния Ефес, неговата импозантна библиотека на Целз, както и на Ираклион на остров Крит, като този трип включва двореца, от който стартира историята на Европа – този на Кносос.

Освен това пасажерите всяка вечер се радват на невероятни шоу стратегии, изпълнени от кубински танцьори, артисти и акробати, които безусловно ще ви смаят, на осъществяванията на гръцки оркестър, пианистка, цигуларка, на купона в дискотеката и не на последно място на неповторимите морски изгреви и залези от слънчевите декове на корабите на Celestyal. На борда има и басейн и джакузи, чиято вода, както сами ще се убедите, се сменя всеки ден. Пасажерите могат да опитат шанса си в казиното, да напазаруват в безмитния магазин, да си купят сувенир със лична фотография за спомен, да се поглезят в спа центъра, чиито разтривки и процедури предлагаме с всяко мускулче на тялото си, фризьорски салон, като те са против в допълнение възнаграждение.

И с това положителните вести не свършват. Вече нямате потребност от имунизационен документ да се качите на борда или документ за прекаран COVID-19. До края на 2022 година за качване на борда ще ви е нужен само негативен бърз антигенен тест, изработен 48 часа преди качване, а от следващата година и това условие отпада.

Тръгването за Новогодишния круиз е на 27 декември от Атина.

Коледният круиз на Celestyal е 10-дневен, като преимуществото най-малко за българските пасажери е, че за него може да се тръгне от близкото до нас пристанище на Солун. До там можете да стигнете както с рейс, като цената на билета е към 25 лв. на човек, по този начин и с персонален автомобил. Във втория случай можете да оставите колата си на круизния паркинг на пристанището, като цената е към 7 евро дневно.

Коледният круиз ще е по маршрут Солун, Измир (Турция), гръцкият остров Родос, Лимасол в Кипър, Александрия в Египет, Хайфа в Израел с опция за посещаване на Божи гроб тъкмо по празниците и се връща в Атина. Отпътуването може да стане на 17-ти декември от Атина или на 18-ти от Солун. В този случай безплатните екскурзии са ви един ден в Кайро с посещаване на пирамидите и Египетския музей, както и екскурзия в Лимасол.

Цената, която включва същите екстри като за новогодишния круиз стартира от 1049 евро на човек. Разбира се, можете да изберете и по-луксозна каюта, макар че общоприетите са задоволително необятни и включват двойно легло, диван и масичка. Почистването на каютата ви е няколко пъти дневно.

За най-големите запалянковци Celestyal оферират и вид за изкарване на всички празници на борда по време на специфичния Коледно-Новогодишен круиз с дълготрайност от 18 дни. Той в действителност сплотява горните два маршрута и цената му стартира от 1543 евро, с празничните вечери и екстрите – толкоз колкото роден хотел във Велинград да вземем за пример желае единствено за 3 нощувки за Нова година. В този круиз са включени 4 безвъзмездни екскурзии – Кайро с пирамидите, Ефес, дворецът на Кносос в Крит и панорамна екскурзия на Лимасол.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР