Коледно чудо или пълна мистерия? Така може да се опише

...
Коледно чудо или пълна мистерия? Така може да се опише
Коментари Харесай

Коледно чудо: Пловдивчанка получи подарък от мъртвия си съпруг

Коледно знамение или цялостна тайнственост? Така може да се опише историята на пловдивчанката Вера Роуд, която от години живее във Вашингтон, написа Пловдив прес.

Жената не е на себе си откакто преди часове получила подарък за Коледа от …. мъртвия си брачен партньор. Вера е напряко разрушена от случката, само че я приема като подарък от небето. Не стопира да плаче от благополучие и в това време да е унищожена от тъга по изгубения обичан, който и изпратил украшение за Коледа по пощата.

Ето и историята на пловдивчанката, която тя показа пред другари:

Подарък от Небето … това се случи през днешния ден …

Тази година Коледа беше ужасна, дори повече от ужасна. Приятелите ми се обаждат, само че аз не мога да приказвам, просто рева.

И тогава през днешния ден … човек от FedEx ми подаде пакет (от компанията се пробваха да го доставят преди няколко дни, само че той изискваше подпис). Пакетът е дребен и лек, друг от тежките грижи и огромната тъга, която ме сполетя. Различен и от големите дарове, които приятелите ми изпращат, с цел да ме откъснат от тъгата (бел ред. по любимия). Благодаря ви приятели…

Подписах за пратката, погледнах, започнах да я разтварям, внезапно разбрах какво съдържа, изкрещях, съвсем припаднах и започнах да рева неконтролируемо.

Младата куриерка на FedEx се завтече назад до камиона си, донесе ми носни кърпички да изтрия сълзите си, след което седнахме на предните ми стъпала и тя се разплака с мен … Обезателно ще изпратя до компанията доста добра рекомендация за нея, тъй като, с цел да седне с мен и да ме утеши, тя наруши строгия си график.

И по този начин, какво е в пакета? Подарък от Линкълн. О, в случай че душата му не беше към този момент на небето, бих си помислила, че колетът го е изпратил някой различен човек. Но знам, че някак си моят Линкълн го е купил за мен още преди време …

Всичко стартира от рождения ми ден 1 октомври, когато с Линкълн отидохме да си взема iPhone 11, моят доста удобен подарък. Бях доста щастлива от подаръка си.

Тогава някак си се скитахме напразно към мола, в действителност не сме хора дето се мотаят из мола, тъй че това не беше типично за нас. Разгледахме разнообразни неща и по-късно това характерно украшение – огърлицата, даже го пробвах, очите ми трябваше да блестят малко повече. Линкълн се усмихна необятно. „ Е, към този момент имаш подарък за рожден ден “.

Когато обаче брачният партньор ми умря ненадейно, единствено 19 дни след рождения ми ден, светът ми се прекатурна и, несъмнено, забравих всичко.

Днес се снабдих с тази огърлица – да, знам и съзнавам, че това не е знамение, а просто онлайн електронна търговия, планувана предварителна доставка.

Тъй като всички знаете, че Линкълн е извънредно проведен, той би трябвало да е платил и преди време, защото всичките му кредитни карти бяха анулирани и неща като вода, топлота, интернет и други домашни потребности като тези всички бяха анулирани или съвсем анулирани, до момента в който аз разбрах детайлностите за всички тези сметки.

И въпреки всичко някак коледният ми подарък дойде и сигурно това е моят подарък от Небето …

Изповедта на Вера взриви обществените мрежи и лавинообразно набира известност, доста от приятелите й я успокояват, че това в действителност е знак от Бог и че би трябвало да има вяра в положителното и да си спомня с наслада за хубавите мигове, изживени с обичания Линкълн.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР