Коледните празници са сред най-романтичните в годината. Елхата, лампичките, коледните

...
Коледните празници са сред най-романтичните в годината. Елхата, лампичките, коледните
Коментари Харесай

Направи си Коледата... романтична

Коледните празници са измежду най-романтичните в годината. Елхата, лампичките, коледните свещи, празничното въодушевление... Е, по какъв начин да не ти стане сантиментално?

Декември е, тъй че време е да се захванем с приготовленията за най-романтичния сезон в годината? Ето няколко съществени неща, които не би трябвало да забравяме:

Елха

Накиченото дръвче сигурно ще донесе въодушевление и романтика в дома ти, изключително вечер, когато пуснеш цветните лампички да светят.

Свещи

Разбира се деликатно, без заплаха от пожари. Коледни свещи има колкото можеш да си представиш и още толкоз. Организирай вечеря за двама, единствено на светлината на свещите и елхата. Романтиката е обезпечена, приятното превозване под юргана по-късно – също.

Музика

Неслучайно някои от най-романтичните и любовни песни са коледни. Приготви си албум с подбрана музика, която да укрепи резултата на свещите и елхата. Малко декорация по стените и вратите на дома, също ще подсилят сантименталната атмосфера.

И даже да е правилно, че по Коледа сме по-самотни от нормално, уютът, който можеш да си създадеш в същото време от годината, ще ти помогне да превъзмогнеш чувството за самотност.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР