Коледните празници наближават и за да не се налага да

...
Коледните празници наближават и за да не се налага да
Коментари Харесай

Изберете коледен подарък според зодията

Коледните празници наближават и с цел да не се постанова да тичаме до мола в последния миг и за поредна година да подарим керамична чаша, можем да послушаме... звездите. Ето какви глезотийки най-вече обичат да получават представителите на всеки от зодиакалните знаци.

Овен

Овните са дейни и обичат да бъдат забелязвани. Затова необикновеният, хубав и блестящ подарък е добра концепция. За дамите Овни извънредно добър вид са бижутата, които наложително би трябвало да изпъкват с автентичност. Цветът, на които умерено може да заложите, е аленото във всичките му нюанси.

Телец

Телците обичат уюта, комфорта, домашната конюнктура. Нещо топло, меко, прелестно на пипане е идеалният подарък за тях. Едно кашмирено одеяло да вземем за пример. Избирайки подарък за Телеца не забравяйте, че знакът се ръководи от Венера, по тази причина хубостта и разкошът обезпечено ще му харесат. Но защото въпреки всичко е земен знак, би трябвало да има нотка на деловитост и надеждност.

Близнаци

" Хамелеонският ” темперамент на родените под този знак допуска изключително сложен избор на подарък. Избягвайте скучните, предсказуеми дарове. Най-важният детайл е изненадата, без значение дали става дума за хубава книга или билет за задгранично пътешестване. Биха се зарадвали най-вече на нещо неповторимо, по опция направено от самите вас - кутия за бижута или пък фотоалбум. Чувствен парфюм също е подобаващ избор.

Рак

Изненадайте половинката си от зодия Рак. Най-добрият подарък за тях би било едно странствуване. Непременно проучете кои страни интересуват обичания ви Рак. Не е наложително пътуването да е първокласно, по-важно е местата, които ще посети, да са му в действителност забавни. Не е загадка, че Раците са суетни и обръщат внимание на външния си тип. Подходящи коледни дарове за тази зодия са козметика за домашни спа процедури или парфюм. Раците са и много прочувствена и сантиментална зодия, по тази причина може да им подарите ваша обща фотография или нещо ръчно направено. Със сигурност напъните ви ще бъдат оценени.

Лъв

Огненият знак е може би най-суетният измежду всички зодии и затова сполучлив за представителите му вид за подарък е всичко, обвързвано с грижата за външния тип. Това може да бъде както първокласна козметика, по този начин и неповторим аксесоар или пък дизайнерско украшение.

Дева

Тъй като Девите са извънредно насочени към детайла, какъвто и подарък да изберете, той би трябвало да бъде " изкусен ” както откъм опаковка, по този начин и откъм наличие. И като споменахме наличие, имайте поради, че то непременно би трябвало да има практична стойност. Затова проучете деликатно какви са обичаните занимания на " вашата ” Дева и я изненадайте с нещо, което в действителност ще донесе наслаждение в всекидневието ѝ.

Везни

Везните са една от най-романтичните зодии в зодиака, по тази причина какъвто и коледен подарък да сте решили да им купите, мислете постоянно от тази позиция. Филм, музика, книга – би трябвало да носят обръщение и да са отдадени на любовта или на нещо, което сте забелязали, че доста харесват. Изненадайте ги с билети за концерт на обичан реализатор или с разходка до някоя сантиментална дестинация.

Скорпион

Мистични, чувствени и рисковани, представителите на зодия Скорпион биха потръпнали от наслаждение при типа на изтънчен парфюм или пък първокласно и предизивкателно долни дрехи. А премерената романтика, комбинирана с бутилка първокласен алкохол, би била съвършен декор за връчването на подобен подарък.

Стрелец

Това е знакът, отличаващ се с извънредно авантюристичен дух. Стрелците обожават да пътуват и да се впускат в нови и нови провокации. Затова превъзходен подарък за представителите на тази зодия би бил каквото и да е къмпинг съоръжение или пък забавна и истинска джаджа, обвързвана с пътешестване. Стрелците обичат да се забавляват, тъй че може да се спрете и на някакъв по-шеговит подарък. Представителите на тази зодия се увличат също по езотерика, астрология, духовни течения – може да им подарите книга с такава тема.

Козирог

Козирозите са известни надлъж и нашир с разпалената упоритост, която влагат във всичките си инициативи и действия. Всеки подарък, обвързван с увлеченията им, ще бъде признат с признателност. Козирозите за малко капризни, когато става въпрос за дарове. Причината е, че имат избрани упования за това, което ще получат. Може да им подарите нещо обвързвано с професионалното им израстване и съответно с работата им – планери, скъпа писалка, тематична книга. Ако пък държите подаръкът да е по-личен, тогава избирайте сред ръчен часовник, украшение, облекла от естествени материи, парфюм.

Водолей

Може би най-големите фенове на всичко, що може да бъде наречено електронна джаджа, са точно представителите на зодия Водолей. Затова без терзание заложете на съвременна техника, да вземем за пример смарт телефон или фотоапарат. Поради мощно авантюристичния си дух, родените под този знак също по този начин биха оценили уместно и ваучер за рисково прекарване - скок с бънджи, парашут, гмуркане или пък сърф премеждие.

Риби

Рибите са сантиментални. Сувенир с нежно обръщение ще стопли сърцето им. Романтичните и чувствени Риби биха се зарадвали най-вече на прекарване, включващо цялостен боеприпас от свещи, масаж и аромати. Мечтатели по душа, Рибите търсят разнообразни способи да се откъснат най-малко за малко от действителността. Зарадвайте ги за Коледа с подарък като забавна книга или с диск на обичан реализатор. Подарете им нещо, което да допре прочувствения им темперамент – колаж от фотоси или украшение с избрана символика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР