Коледните празници Кристиано Роналдо прекара заедно с любимата си Джорджина

...
Коледните празници Кристиано Роналдо прекара заедно с любимата си Джорджина
Коментари Харесай

Защо Роналдо носи годежен пръстен

Коледните празници Кристиано Роналдо прекара дружно с обичаната си Джорджина и четирите си деца в Дубай. Оказва се обаче, че визитата в арабското емирство е било освен за отмора, само че и с цел да може футболистът да вземе персонално следващото си огромно самопризнание.

Вчера, 29 декември, Роналдо участва на Международната противоречива конференция в Дубай, а в самолета на връщане към Италия отнесе и премията Globe Soccer , която получи по време на събитието.

Като имаме поради всички награди, които звездата на " Ювентус " завоюва в последните години, тази несъмнено не може да ни изненада. Не същото обаче може да се каже за бижутата, с които звездата още веднъж накара всички да приказват за него .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на Дек 29, 2019 в 12:17 PST

Камерите на спортното събитие запечатаха два големи пръстена на лявата ръка на Кристиано. Единият незабавно ни прави усещане освен с безбройните си диаманти, само че и с формата си, която доста прилича на годежен пръстен , който кардинално би трябвало да краси някоя женска ръка.

CLASSY LIKE ALWAYS ♤#CristianoRonaldo pic.twitter.com/EXvADbOLEc
— (@cristio_7nb) December 28, 2019
Според осведомени, цената на екстравагантното за мъж украшение с огромен, жълт елмаз, е над 300 хиляди $ . На безименния пръст, на който се носи брачната халка пък, Роналдо избра да постави различен пръстен, отрупан с диаманти. Неговата цена е над 100 хиляди $ .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@juventus_bronx) на Дек 30, 2019 в 12:54 PST

Черешката на тортата е часовникът Rolex, модел GMT-Master Ice, който още веднъж притегля вниманието със стотици дребни диаманти. Цената на това същинско украшение е над 490 хиляди $. Така общата стойност на аксесоарите, с които футболистът се изфука в Дубай, надвишава един милион $ , написа The Sun.
 Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и Коледата им в Дубай
Слънчевата Коледа на Кристиано и Джорджина

Секси занимания

Тази сума може да ни звучи огромна, само че не и на фона на всички над 540 милиона $, които Кристиано има . А пристрастеността му към най-скъпите и лъскави бижута датира още от времето, когато стартира да може да си ги разрешава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР