Коледните и Новогодишни празници наближават, а заедно с тях и

...
Коледните и Новогодишни празници наближават, а заедно с тях и
Коментари Харесай

Благотворителен търг в подкрепа на Емо Ангелов

Коледните и Новогодишни празници наближават, а дружно с тях и вярата, че 2024-а година ще бъде по-здрава, по-щастлива и по-успешна за всички ни. Желания и фантазии доста – едни елементарно, други по-трудно постижими. Едно 23-годишно момче от Добрич за поредна година обаче си пожелава на пръв взор нещо доста просто – да проходи още веднъж.

Преди пет години, таман пробил в първия състав на ПФК Добруджа, Емо Ангелов претърпява тежка злополука, която едвам не лишава живота му. Младият футболист оцелява след траяла цели 47 дни борба. За страдание, в резултат на жестокия случай той получава квадриплегия и остава прикрепен към инвалидната количка.

Днес Емо не е изгубил вяра, че един ден още веднъж ще се изправи на крайници и ще може да се върне към естествения си живот. Надежда му дават и от профилирана клиника в Тайланд. За лекуването в нея обаче са нужни непостижимите за фамилията му 252 хиляди $.

Добрата вест е, че след множеството начинания, сумата фрапантно е понижена. Сега Емо се нуждае от 60 хиляди $, с цел да замине за азиатската страна.

С цел да поддържа младежа, да призове оптимален брой хора да му подадат ръка и оказват помощ в сложния миг, екипът на Bulgarian Football Shirts още веднъж провежда благотворителен търг. .

Повече за благотворителния търг в помощ на Емо Ангелов, може да видите във видеото от предаването „ Домът на футбола ” по DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР