Коледни играчки, сувенири и картички ще изработват ученици от СУ

...
Коледни играчки, сувенири и картички ще изработват ученици от СУ
Коментари Харесай

Ученици от СУ Гео Милев организират благотворителен коледен базар

Коледни играчки, сувенири и картички ще създават възпитаници от СУ „ Гео Милев ” на 10 декември от 12 до 13.30 ч. в „ Коледната работилница ”. Това е техния метод да оказват помощ на своя съученик и другар Самуил Георгиев от II „ в ” клас.

За да съберат повече средства, които са нужни за неговото лекуване, децата ще работят и у дома, с цел да предложат направените предмети на коледен базар в учебното заведение на 11,12 и 13 декември.

Инициативата е на родителите от Училищното настоятелство и откри поддръжка измежду учениците, родителите и екипа на учебното заведение. Коледната работилница е мястото, където дребни и огромни ще изработят или завършат своите произведения.
Пак с благотворителна цел са проведени още две събития в учебното заведение.

Младите артисти от театрално-музикална школа „ Отражение ” ще показват пред родители, баби и дядовци постановката „ Сън в лятна нощ “ на Уилям Шекспир. Детски танцов състав „ Детелина “ приготвя фолклорен концерт.

Всички събрани средства ще бъдат дарени на Сами!
" Да дарим положително " – под този наслов за трета поредна година, в навечерието на Коледа, учениците от учебното заведение, учителите и родителите се сплотяват в името на благородна идея, като подаряват своя непринуден труд, съпричастност и любов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР