"Коледни чудеса" е инициатива сред децата и младежите на Видин

...
"Коледни чудеса" е инициатива сред децата и младежите на Видин
Коментари Харесай

Видин с празнична инициатива

"Коледни чудеса " е самодейност измежду децата и младежите на Видин за разработване на картички за празниците. Тя е на Общинския съвет по наркотичните субстанции във Видин, заяви социологът Силвия Нелчева.

Тя посочи, че задачата на самодейността е да предизвика предпочитание измежду децата и младежите да създават коледни картички, да вършат положително, защото картичките ще бъдат с благотворителна цел, за деца в неравностойно състояние.

В състезанието могат да вземат участие възпитаници от 1 до 12 клас от община Видин. Те ще бъдат разпределени в три възрастови групи: от 1 до 4 клас; втора - от 5 до 8 клас и трета - от 9 до 12 клас. Коледните картички би трябвало да бъдат направени с материал по желание, да бъдат във формат А4, който да бъде прегънат на две за картичка. Всяка картичка би трябвало да има коледно благопожелание и на гърба на творбата да бъдат записани имената на участника, класът и учебното заведение. Творбите могат да се оставят на партера на Община Видин и крайният период е 17 декември.

Комисия ще оценени картичките и резултатите ще бъдат оповестени на фейсбук страницата на Общинския юношески съвет за предварителна защита на зависимости, добавя социологът. За най-хубавите създатели на картички ще има награди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР