Коледната украса още е прибрана, градските елхи и площади чакат

...
Коледната украса още е прибрана, градските елхи и площади чакат
Коментари Харесай

Винаги ще има Коледа

Коледната декорация още е прибрана, градските елхи и площади чакат да бъдат огрени от разноцветни светлини, а магазините сортират коледните песни, с които да ни посрещат през декември, само че наближаването на празника към този момент се усеща. В разгара на този боязън обичаната авторка на коледни романи Джени Хейл се завръща с нова книга – „ Винаги ще има Коледа “.
Писателката към този момент има издадени 11 романа, измежду които са обичаните на българските читатели „ Коледни пожелания и бисквитени целувки “ и „ Обичай ме поради мен “. През 2017 година първата й книга – „ У дома за Коледа “, бе приспособена в пълнометражен филм.
Открийте празничния уют измежду страниците на „ Винаги ще има Коледа “
Ноел обожава Коледа поради задушевните вечери с чаша парещ шоколад и вкусни сладки пред камината. И поради насладата, която се изписва на лицето на шестгодишния й наследник Лукас, когато открие подаръка си под елхата. Но тази година всичко се трансформира...
Ноел ненадейно изгубва работата си, а фамилната пекарна е изправена пред банкрут. Тя е твърдо решена да не го допусне, по тази причина се заема с реновирането на помещението. За да си заплаща сметките, стартира да се грижи за възрастния и раздразним притежател на компания за недвижими парцели Уилям Харингтън в първокласното му имение.
Ноел вдъхва нов живот на студената къща и скоро тя се изпълва с коледно въодушевление, фамилен уют и мирис на домашни сладки. Докато оказва помощ на Уилям да се сдобри с предишното си, тя ненадейно се влюбва в неговия внук – красивия, само че мистериозен Александър.
До Коледа остават броени дни. Дали Ноел ще успее да избави пекарната, да сплоти едно отчуждило се семейство и да преживее незабравими мигове с Александър и Лукас?
Забавни герои, романтика и занимателен сюжет, който не ви се желае да свършва
Джени Хейл още веднъж потвърждава, че умее да претворява празничния дух в прелестни истории, които бързо намират своето място в сърцата на читателите. Още с първите страници „ Винаги ще има Коледа “ ви изкушава да се настаните в обичаното си място за четене с чаша парещ шоколад и приятна коледна музика за декор и да се потопите в атмосферата на най-уютния и сантиментален сезон!

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР