Коледната елха в Пловдив светна! Въпреки студеното време десетки пловдивчани

...
Коледната елха в Пловдив светна! Въпреки студеното време десетки пловдивчани
Коментари Харесай

Коледният дух завладя Пловдив

Коледната елха в Пловдив светна! Въпреки студеното време десетки пловдивчани се събраха на площада. Малки и огромни обкръжиха празничното дърво, с цел да видят мига на " запалването " на елхата в центъра. Те се любуваха на коледната стратегия, чиито старт бе даден от децата от Детска вокална групировка „ Омайниче “ с началник Таня Орманова.

Малко преди 18:00 часа 13-метровото празнично дърво елха блестна пред Община Пловдив. То бе запалено от кмета Здравко Димитров.

„ Особено прелестно обвързване да запаля елхата и тази година. Искам да се обърна към децата на Пловдив и да им пожелая постоянно да бъдат здрави, усмихнати и послушни.

Напомням им да пишат писмата си по-бързо, с цел да може Дядо Коледа да донесе подаръците по-скоро. Искайте повече! Това се отнася и за огромните пловдивчани. А на тях ще пожелая да са живи и здрави, а Новата годината да е по-добра от отминалата. Трябва бъдем дружно и в сложни, и в хубави момента,понеже пловдивчани сме едни особени хора и сме подготвени да създадем всичко за нашия обичан Пловдив”, сподели градоначалникът.

Преди церемонията малчуганите от детския хор извършиха типичен коледни песни. С песни, танци и обилна заря бе обещано началото на празничните тържества.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР