Коледен фермерски пазар събра над 100 производители и занаятчии от

...
Коледен фермерски пазар събра над 100 производители и занаятчии от
Коментари Харесай

Коледен фермерски пазар в София събра над 100 производители и занаятчии

Коледен фермерски пазар събра над 100 производители и занаятчии от цялата страна в София. Събитието се провежда за трета година в центъра на столицата и на него се предлага огромно многообразие от екологично чисти артикули.

 © Минко Чернев / Българска телеграфна агенция
Млечни и месни артикули, плодове и зеленчуци, подправки и зимнина са единствено част от фермерската продукция, която беше изложена на ул. " Оборище ". Христина Бисеринска и Павел Симеонов са от Петрич. Те оферират спанак от първата си годишна продукция.

Защо се включихте в него?

Христина Бисеринска - зеленчукопроизводител: Защото ни харесва да отглеждаме чиста и здравословна храна и които са в столицата и нямат опция сами да създават.
Полина Милчева идва от село Прилеп край Албена. Занимава се с произвеждане на мед и пчелни артикули.
Полина Милчева - производител на мед: Това е чистият артикул, това е продуктът, както ни го е дала природата - може да го видите - кристализирал - по това време на годината това е естественото агрегатно положение на меда - това е същинският усет.
Въпреки снега през днешния ден щандовете с био артикули привлякоха доста гости на пазара. Коледният дух беше допълнен с арт зона за ръчно правени дарове и кулинарен ъгъл с изкушения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР