Коледа в Капана е първото концептуално събитие за град Пловдив,

...
Коледа в Капана е първото концептуално събитие за град Пловдив,
Коментари Харесай

Коледа в Капана стартира през декември

Коледа в Капана е първото концептуално събитие за град Пловдив, което цели да преобрази квартал Капана в единственото по рода си Коледно градче у нас.

Събитието ще се организира от 22-ри до 26-и декември и ще показа над 100 български създатели и техните красиви, ръчно направени произведения.

Oсвен достоверния коледен базар, за празничния дух ще способства и богатата коледна декорация, която включва над 2.5 км светлинни гирлянди, 5 км зелени гирлянди, хиляди коледни играчки, светещи фигури и, несъмнено, голяма празнична 7-метрова елха, която всеки може да доукраси със своя играчка.

Събитието се организира за трета поредна година и има за цел да възроди празничните традиции, които събират и сплотяват хората в най-хубавото време от годината.

За задачата уредниците са подготвили специфична празнична стратегия за дребни и огромни, кино навън, обичайни коледни питиета и вкустотии, както и възстановка на Рождество Христово.

Акцентът в събитието ще бъде достоверният коледен базар – последното издание за годината на една от най-утвърдените и водещи базарни организации у нас.

С дълготраен опит и знание на бъларския изобретателен поминък, уредниците на Коледа в Капана и Капана Фест са подбрали усърдно над 100 български създатели в разнообразни категории – бижута, козметика, фон, дрехи, храни, питиета.

Именно разнообразието от качествени, ръчно направени произведения, трансформират коледния базар в Капана в една от мечтаните дестинации за избор на дарове.

Светлият коледен дух и уютната атмосфера ще трансфорат събитието в същински празник за душата. Коледата в Капана е от 22-ри до 26-и декември.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР