Коледа в автобуса - едно по-различно сутрешното пътуване с крайградски

...
Коледа в автобуса - едно по-различно сутрешното пътуване с крайградски
Коментари Харесай

Коледа в автобуса от Малашевци: Празнична музика и настроение

Коледа в рейса - едно по-различно утринното пътешестване с крайградски рейс от Малашевци към центъра на столицата . Коледното въодушевление е на извънредно място – в рейс 86. Днес водачите през целия ден ще карат с коледни шапки, а от на следващия ден ще има и коледна музика, оповестява.

Идеята пристигна от нашето управление и ние я приехме единомислещо . Хората одобриха доста добре концепцията. Това ще продължи до новогодишните празници. Всеки ден, всички водачи на компанията ще бъдат с коледни шапки. Това основава едно положително въодушевление и за хората, и за нас. Нека малко се откъснем от сивото всекидневие. Все отново са празници ”, описа Дядо Коледа 86 или водачът Методи. С билетчетата ще се раздават и дарове.

„ Преди 2 години, когато потеглиха нашите рейсове по селата, аз персонално съм имал случаи . Една баба седи на последната спирка и ми носи баница. Имаше и една група, леко подпийнали младежи, които пристигнаха при мен и споделиха: „ Брато, даваме ти 50 лв., карай ни където ти кажем ”. Но им споделих, че не мога, тъй като рейсът не е мой ”, споделя още Методи.

Пътниците също утвърждават концепцията и се радват на усмихнатите водачи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР