Коледа не е същата без подаръци, а когато подаръците ги

...
Коледа не е същата без подаръци, а когато подаръците ги
Коментари Харесай

Спечели изкусителни коледни награди с Лили Дрогерие

Коледа не е същата без дарове, а когато подаръците ги получаваме ненадейно е още по-приятно! Лили Дрогерие и Edna.bg знаят това и за поредна Коледа ще ни изненадат с луксозни дарове, с които празниците ще са още по-вълнуващи, а ние – щастливи и красиви.

Няма да се бавим, разгласяваме незабавно по какъв начин да спечелите някой от изкусителните подаръчни комплекти от обичаната ви верига дрогерии, тъй като всички знаем, че колкото по-рано се подготвим за празниците, толкоз по-хубаво ще ги изкараме. Така че, да започваме да печелим награди!

Като начало, отворете страницата на играта на Лили Дрогерие и Edna.bg и се регистрирайте – това е нужният най-малко дейности, с цел да участвате.

След това влезте на страницата, на която ще видите богато украсената елха, и си изберете топката, която най-вече ви допадне! Кликнете върху нея и не забравяйте да стискате палци за шанс – в случай че той ви споходи, ще видите фотография на подаръка, който печелите! Ако ли пък през днешния ден не ви е ден за награди, ще би трябвало да се задоволите с късметче и късмет да пробвате още веднъж на идващия ден.

Към играта >>>

А ето и какви са страхотните награди, за които ще коства да пробвате ден след ден. Стискаме ви палци с всички сили и ви пожелаваме триумф!

300 ваучера за отстъпка при извършване на покупки в Лили Дрогерие

За дамите - 10 броя несесери , всеки от тях със следните артикули:

 дарове Lilly Drogerie

✔LLUMS бронзант Marbalized, който се нанася извънредно елементарно и има продължително покритие. Златистите му нюанси и голям брой основават резултат на "целуната от слънцето " кожа.

✔LLUMS ветрилообразна четка, която е основана особено за нанасяне на хайлайтър и бронзант. Формата ѝ е подобаваща за контуриране и оформяна на скулите. Мекият косъм допира кожат нещно и свежда използването на прахообразни артикули до най-малко.

✔LLUMS емайл за устни - хидратира устните и придава натурален размер. Преливащите се цветове са дълготрайни и плътни, а liquid резултатът прави устните още по-съблазнителни.

✔LLUMS продължително червило irish coffee, kamikaze, singapore sling - продължително червило, което хидратира и подхранва устните. Нанася се извънредно елементарно, като се резервира върху устните след изразходване на храна и течности.

✔LLUMS молив за очи bronze, violet, turquoise - придава дълбочина на погледа. Има мека текстура и дългогодишен резултат. Подходящ е както за опушен грим, по този начин и за нанасянето на елегантни, нежни линии.

✔LLUMS очна линия молив за точно и елементарно нанасяне. Съвършени линии и компактен черен цвят. Очна линия LLUMS акцентира очите и прави погледа неудържим.

✔LLUMS палитра руж и хайлайтър 2 в 1 - елементарно контуриране и пресен тип на кожата! Палитрата съдържа хайлайтър с нежни перлени оттенъци и руж, който придава естествена червенина на скулите.

✔ LLUMS палитра сенки за очи Delicious Nudes, композиция от 5 матови цвята. Лесни за нанасяне, с извънредно фина текстура и компактно покритие.

✔LLUMS сет за вежди Sandy Brown - палитра от два цвята за оформяна не вежди. Съдържа един мрачен колорит за оформяне на веждите и един ярък за реализиране на повдигащ резултат.

✔LLUMS фиксиращ спрей за грим, който нежно запечатва цветовете, оставя чувство за прохлада и прави грима дългогодишен. Не оставя петна и не лепне.

За господата 10 броя подаръчни комплекта VELNEA, всеки от тях съдържащ следните артикули:

 коледенподарък Lilly Drogerie

✔VELNEA MEN ULTRAMINT гел за бръснене, който предпаза кожата от изсушаване и раздразнения

✔VELNEA MEN Sensitive душ гел за сензитивна кожа с лек, прелестен мирис.

✔VELNEA MEN - 4 бр. аварийни ножчета

✔VELNEA MEN система за бръснене с 5 ножчета

Вие сте на ход! Пожелаваме ви светла и хубава Коледа и една незабравима Нова година! И не забравяйте, че в Лили Дрогерие може да намерите прелестните дарове за хората, които обичате!

Към играта и подаръците. И не забравяйте, че можете да участвате по един път всеки ден! ;) >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР