Коледа е все по-близо, но купуването на подаръци не спира,

...
Коледа е все по-близо, но купуването на подаръци не спира,
Коментари Харесай

Употребява ли Дядо Коледа наркотици

Коледа е все по-близо, само че пазаруването на дарове не стопира, тъй като да живееш на ръба носи известна доза адреналин. Много постоянно се случва да купуваме на обичаните си хора коледни пуловери, тъй като те са в действителност добър избор.
 Здравословен ли е животът на Дядо Коледа
Здравословен ли е животът на Дядо Коледа

И дали да му подражаваме

А и разнообразието при тези продукти е много огромно. Walmart Канада обаче съществено сгафиха в опит да продадат по-нестандартен коледен пуловер.

В уеб страницата на магазина е бил качен пуловер sс дядо Коледа и надпис " Let it snow " - както си му е редът. Проблемът обаче е, че пред него има маса с подредени три бели линийки. Препратката е ясна - Дядо Коледа използва опиати.

This is the best ugly Christmas sweater copy ever written @Walmart @walmart #epic #fail #walmart #uglychristmassweater https://t.co/F8DkRMYw5s
— Zorina Baksh (@Zorina_Baksh) 7 декември 2019 година
Ако някой инцидентно не я е схванал, описанието на продукта има за цел да кристализира нещата. Там написа, че старецът обича да използва първокласен колумбийски сняг. Според Yahoo Lifestyle консуматори на Walmart незабавно са изразили негодуванието си против този тип комизъм.

Разбира се, Walmart незабавно са премахнали продукта, а техен представител е споделил, че пуловерът няма място на уеб страницата им и не въплъщава по никакъв метод вижданията и полезностите на компанията.
 H&M остана без две звезди поради расистка реклама
H&M забърка расистки скандал

Как една детска дреха възмути толкоз хора

Може и да е по този начин, само че през последните години ставаме очевидци на от ден на ден случаи с облекла, които по един или различен метод са обиждащи или накърняващи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР