Коледа е толкова близо, а има още толкова неща, които

...
Коледа е толкова близо, а има още толкова неща, които
Коментари Харесай

7-те зодии с вълшебна НОВИНА до Коледа

Коледа е толкоз близо, а има още толкоз неща, които могат да се случат в живота ни! Някои  могат да чакат вълнуващи вести, които могат да трансформират живота им или просто откровено да ги зарадват. Ето кои са те и какво ги чака:
Овен: Овните ще имат една доста вълшебна и същинска Коледа, за която даже и не подозират. Вълшебствата ще стартират да се случват малко, по малко и навръх най-светлият празник от годината ще научат вълнуваща вест, а точно че ще стават родители! Честито, Овни, вие сте същински късметлии!
 3-те най-красиви дами съгласно зодията 3-те най-красиви дами съгласно зодията
Има дами, които могат да пленяват единствено с хубостта си, без даже да си мръднат пръста. Те излъчват необикновен сексапил, движат се грациозно, крас...
Рак: Раците се надяват на доста промени в персонален проект и то допустимо най-скоро. За тяхно благополучие това ще се случи още преди Коледа. Голямата вест за Раците, която са наслада споделяме с тях, е че ще стартират нова връзка, за която даже и не са си мечтали. Ще бъде същинска, сантиментална и допустимо най-хубавата, която са имали до момента.
Лъв: Лъвовете могат да се надяват на доста чудеса до Коледа. Най-хубавото от всички, което ще им се случи, идва напълно скоро. Много непосредствен техен родственик, другар или даже обичан човек ще се завърне ненадейно в България от чужбина, тъкмо по Коледа! Връщането ще е за непрекъснато, което е още по-голямата изненада за Лъвовете.
Везни: Везните ги чака приятна изненада по коледните празници. Засега те нищо не подозират, само че някой доста непосредствен човек им е подготвил голям подарък. Нещо, за което си мечтаят от дълго време, само че по този начин и не са имали средства, с цел да си закупят сами. Големи късметлии са Везните с хора, които ги обичат толкоз доста и мислят за тях.
Скорпион: Коледа ще бъде вълшебна за всички Скорпиони! Най-вълнуващите събития ще се случат в персонален проект, несъмнено, всички те ще са свързани с любовта. Точно в коледната заран, когато отварят подаръците с обичания човек, ще получат предложение за брак. Честито! Очаква ви доста вълнуваща 2021 година със женитба и куп други изненади...
 6 метода да предпазите любовта си от зли очи 6 метода да предпазите любовта си от зли очи
Много хора не имат вяра, че неприятните мисли на другите могат да навредят на любовта им и въобще на нещо, обвързвано с персоналния им живот. Има обач...
Козирог: Козирозите ще имат доста забавна вест, която ще направи празниците им още по-вълшебни. Новината е обвързвана с работата им – ще бъдат нараснали! Работата им през годината не е останала незабелязана и ще получат както по-голяма заплата, по този начин и повече доверие да се оправят сами с доста от отговорностите, които им предстоят.
Водолей: Водолеите ще научат нещо доста вълнуващо, обвързвано с тях и обичаният им човек. Той ще се опита да им направи огромна изненада като ги предложения да живеят дружно или да се сгодят... доста зависи на какъв стадий от връзката си са! Каквото и да ви чака – би трябвало да знаете, че индивидът до вас в действителност ви обича доста и държи на връзката си с вас. Ще бъдете доста щастливи дружно!
 
 
 Бебе и любовна приказка за 4 от зодиите през 2021 година Бебе и любовна приказка за 4 от зодиите през 2021 година
Новата година, която напълно скоро ще е тук, ни е подготвила забавни прекарвания и събития, които ще трансформират живота на доста от зоди...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР