Коледа е празник на радостта, на топлите пожелания, подаръците и

...
Коледа е празник на радостта, на топлите пожелания, подаръците и
Коментари Харесай

Момичетата от Квартет Note закриват празничната програма на община Пловдив

Коледа е празник на насладата, на топлите пожелания, подаръците и сплотените фамилии. Коледа е време на любов и вяра, че годината ще е щастлива и изпълнена с дребни незабравими моменти и сбъднати стремежи. Екипът на община Пловдив ви кани на последния от концертите, отдадени на Коледа.

Днес в 17:00 ч. на откритата сцена пред постройката на община Пловдив ще стартира празничния концерт на " Квартет Note “. Това са младите, красиви и надарени: Антоанета Бошнакова – вокалист, Цвета Шопова – цигулка, Златина Георгиева – флейта и София Колева – арфа.

Дядо Коледа също ще е на място в очакване на положителните деца.

Квартет Note  е несравним състав от цигулка, арфа, флейта и вокал, те придават неповторимо звучене на всяка позната мелодия. Четирите основателки на квартета са Антоанета Бошнакова - вокал, Златина Георгиева - флейта, Цвета Шопова - цигулка и София Колева - арфа.

През годините работят дружно в разнообразни планове, натрупат опит като екип на многочислени подиуми, само че едвам през лятото на 2020 вземат решение да се обединят към обща идея. Мисията им е всяко тяхно осъществяване да бъде майсторски показано на публиката, пречупено през призмата на артистизма и професионализма им.

Прецизно и уместно подбраният репертоар е съществена задача, която се възнамерява преди всяка една обособена изява. Тяхна цел е основаването на подобаващата и мечтана атмосфера, а главен приоритет е да предложат несравнимо преживяване на аудиторията си. Това е допустимо с помощта на гений, омагьосване, дисциплинираност, твърдоглав дълготраен труд и подготовка.

Програмата на Коледния им концерт включва осъществявания на авторски песни и кавъри на известна музика, стратегия с кавъри на коледни песни, и доста други изненади.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР