Коледа е най-вълшебният и магичен момент от годината. Нека ви

...
Коледа е най-вълшебният и магичен момент от годината. Нека ви
Коментари Харесай

Как да декорираме дома си за Коледа според фън шуй?

Коледа е най-вълшебният и магичен миг от годината. Нека ви разкажем за няколко съвета по какъв начин да декорирате своя дом съгласно фън шуй за празника.

Ако слагате коледни лампи и гирлянди на елхата, прозореца или стената, може да ги декорирате по този начин, че оприличават усмивка. Обратната им форма основава възприятие на горест. Добре е тази украса да бъде сложена на равнището на очите ви, с цел да повлияе позитивно на настроението ви. Правете украшения в зелен цвят, като част от тях е венецът от борови клонки, като съгласно фъншуй зеленото въздейства удобно на оздравителните процеси в организма, когато сме заболели. Този цвят понижа напрежението и основава чувство за успокоение и естетика.
6 метода да създадем дома си по-уютен за празниците
Зимата е времето, в което от ден на ден превозване време вкъщи. Затова е хубаво да създадем това време комфортно и уютно. Това е времето, ко...
Прочети повече
Може да балансирате яркото алено в украсата на дома ви със зелени клончета, като си извършите венец от тях или си закупите подготвен. Поставете го да украсява входната врата, което ще спомогне за премахването на отрицателна сила и в дома ви ще влезе благополучие и шанс. Няма по какъв начин да забравим и коледната звезда. Това цвете може да донесе чудеса и чудо във вашия дом, в случай че го развъждане. Намалява отрицателната сила, напрежението и напрежението, като съгласно фън шуй, в случай че го поставите в кухнята, ще ви донесе шанс и пари през настъпващата година.
В коя част на къщата да сложите коледното дърво?
Според фън шуй най-добре е да сложите вашата елха в източната част на дома ви, в случай че желаете да привлечете здраве в фамилията ви. Ако желаете пари и обилие в дома ви, поставете го в югоизточната част, а за разцвет – в южната. Ако поставите коледното си дърво в източната част на къщата ви, това място дава отговор за вашата работа и професионална кариера. Добре е да го украсите със сини, червени или бели гирлянди. Ако пък го сложите в североизточната част, там е зоната на самоусъвършенстването.

Тогава го украсете с играчки с червен, розов, жълт цвят.  Югозападната част на дома е обвързвана с любовните взаимоотношения. Отново може да поставите коледни играчки в червен или жълт цвят. Западната част пък е виновна за  креативността. Поставете на елхата декорация със сив или бял цвят. Не бива да пропущаме и за коледните свещи. Те оказват помощ за запазването на чистата и ясна сила, подхранваща дома ви. Свещите са един от методите за опазване на тази сила съгласно вярванията на фън шуй. Могат да бъдат сложени на всички места в дома ви, с цел да се пречисти силата. Поставете ги в красиви  коледни свещници, за още повече въодушевление.

За основаването на спомагателна положителна сила във вашия дом може да употребявате и етерични масла. Въздухът в стаята, е способствуващ за здравето ни, положителното въодушевление и спокойната атмосфера на дома. За да повишите коледното въодушевление може да добавите канелени, мандаринени, лимонови, ванилиеви или карамелени аромати. Поставете ги в ароматна лампа, а също може да ги прибавите и към топлата вода във ваната.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР