Коледа е на повече от два месеца отстояние, но това

...
Коледа е на повече от два месеца отстояние, но това
Коментари Харесай

Най-добрите предколедни подаръци за геймъри + изненада

Коледа е на повече от два месеца разстояние, само че това не значи, че не можем да стартираме да мислим за дарове. Разнообразието от артикули прави изборът много комплициран и кадърен да ви аргументи непотребни неврози и тъкмо по тази причина взехме решение да създадем дребен дайджест, в който ще съберем забавни артикули, които сме тествали в детайли през последните месеци и които считаме, че ще зарадват вас и околните ви.

Изненадата, която стои в заглавието, е партньорството, което PCworld стартира с нашите другари от Ardes.bg . Всички артикули, които те оферират в онлайн магазина си, могат да бъдат купени с 3% отстъпка за почитателите и читателите на нашия уебсайт с потреблението на промоционален код PCWORLD . Това важи и за към този момент понижени артикули, както и такива, които са в промоция.
.Най-добрите дарове за геймъри
Ако желаете да зарадвате носителя на вашите гени или пък вие самите обичате да цъкате, това е една от най-лесните категории. Геймърите са такава порода, която може да бъде поласкана и обгрижена посредством всеки ценови сегмент - и то с подарък, който действително ще се употребява, а няма да събира прахуляк по рафтовете. Започваме от по-скромните решения.

1. Геймърска мишка

Независимо дали става дума за доста разпален почитател на CS: Go или просто кежуъл състезател, който цъка LoL и DotA понякога, една мишка постоянно е добре пристигнала - към този момент не е належащо цената и да е стотици левове (имаме и такива разновидности, в случай че предпочитате).

 Най-добрите предколедни дарове за геймъри + изненада

Corsair Harpoon RGB Wireless

През последните години сме доста усещане от продуктите на Corsair, а мишките им не са изключение. Ако не ви се чете цялото ревю, ето късите ни усещания от мишката. " Corsair Harpoon RGB Wireless реализира няколко доста значими неща. На първо място, тази мишка потвърждава, че безжичен гейминг на високо равнище е изцяло вероятен. Slipstream режимът е функционалност, над която Corsair са помислили добре. Възможностите за работа с Bluetooth и кабел са спомагателни варианти, при положение, че желаете да вземете мишката дружно с преносимия компютър си или да не губите време от игра до момента в който зареждате батерията. " Тази мишка има и нашата премия " Избор на редактора ", както и действителният на практика избор на един от нашите редактори, който я употребява и до през днешния ден.

 Най-добрите предколедни дарове за геймъри + изненада

Razer Naga Trinity

Това е малко по-скъп вид, само че той предлага забавната алтернатива да конфигурирате мишката си по отношение на съответната игра, чрез трите модула, с които идва. Системата е в действителност забавна и новаторска, ето нашите усещания от Trinity: " Всичко останало е без забележки – функционалността на тази модулна мишка е невиждана – концепцията за трите плъгини е освен доста истинска, само че и добре изпълнена – магнитите са задоволително мощни, с цел да не изпадне някой модул, самите плъгини се сменят доста елементарно и са изцяло plug-and-play, т.е. не се изисква нищо в допълнение от потребителя. Като чисто геймърска мишка Naga Trinity също впечатлява, само че това не е изненадващо предвид на качествените съставни елементи – оптичния датчик и механичните превключватели на Razer. ". Допълнителната изненада тук е, че напълно скоро ще дадем една такава мишка в наша игра, тъй че - очаквайте при започване на идващия месец дарове.

 Най-добрите предколедни дарове за геймъри + изненада

Logitech G502 - Lightspeed

Високият клас в геймърските мишки познава G502 още от Hero превъплащението и. Имахме удоволствието да тестваме безжичния вид Lightspeed и останахме очаровани. " Трудно е да бъдат казани отрицателни думи за G502 Lightspeed - тази мишка взима всичко паметно и обичано от известния си предходник и даже го усъвършенства. Усещането е съвсем идентично - придвижването е още по-гладко, а тежестта е понижено. Имате даже опцията за Powerplay, която въпреки и скъпа, след година-две сигурно ще навлезе и ще стане по-достъпна. ". Няма геймър, който не би се зарадвал на сходен подарък!

2. Геймърска клавиатура

Ако мишката е дясната ръка на всеки геймър (освен в случай че не е левичар), то клавиатурата е лявата. Тя има и по-голяма роля в не-геймърски занимания и може да донесе спомагателни положителни страсти даже при ежедневна работа на компютъра. Предложенията ни още веднъж са групирани по цена във прогресивен ред - не е нужно клавиатурата да е механична и с подсветка, само че оказва помощ.

 Най-добрите предколедни дарове за геймъри + изненада

Cooler Master CK552

Можете да получите механична клавиатура с подсветка от добре прочут производител, без да се разделяте с бъбреците си (те ще ви трябват за раздела Видеокарти, който следва). В бюджетния клас е мъчно да бъдат победени Cooler Master CK530/550 сериите, които употребяват Gateron превключватели и оферират просто всичко належащо на много добра цена.

 Най-добрите предколедни дарове за геймъри + изненада

Kingston HyperX Alloy FPS

Тази по-специализирана клавиатура е предопределена най-вече за игра и два на същите пари като Cooler Master, само че има малко по-претенциозни превкючватели. " Kalih Silver Speed са чудесни превключватели за гейминг, които изискват доста огромна точност при писане обаче. Ето за какво, можем да препоръчаме тази клавиатура, само в случай че главната цел, с която ще я употребявате, е игра ". Хубаво е обаче човек да има варианти, а следва обичаната ни алтернатива, когато става дума за клавиатура.

 Най-добрите предколедни дарове за геймъри + изненада

Corsair K70 MK.2 Rapid Fire

K70 MK.2 (пълно ревю на линка) е извънредно комфортна за писане и има един звук функционалности. Изработката и е невиждана, има най-бързите превключватели, наподобява отлично, можете да вършиме каквото желаете с подсветката, включва поставка за дланите. Единственият " минус " е, че цената и е два пъти по-висока от горните две оферти.

3. Видеокарта

Това са подаръците, които геймърите получават за Коледа+рожден ден+обещавам, че ще чувам и ще ми е за последно. Няма по какъв начин да смекчим удара - с цел да се изкефят геймърите на видеокарта, би трябвало да сте наясно с трендовете, модата и технологиите в тази сфера. И също по този начин да се малко по-широки в пръстите. Преди време пуснахме подробен гид, който трябваше да помогне при избора, според от резолюцията, тъй че ще извадим най-хубавите оферти тук.

 Най-добрите предколедни дарове за геймъри + изненада

1080p гейминг - MSI 1650 Gaming X 4GB

Ако избирате карта за 1080p система, която занапред се построява или пък би трябвало да надграждате доста остаряла система, това е картата. Ще получите нещо съвременно, с дребна консумация на сила, дребен формфактори и относително ниска цена. Тази карта е санитарният най-малко за 1080p гейминг.

 Най-добрите предколедни дарове за геймъри + изненада

1440p - MSI RTX 2060

Тук нещата стават малко по-сериозни, тъй като навлизаме в територията на трасирането на лъчи - за което се изписа доста напоследък. Ако изберете тази карта като подарък (за себе си или различен щастливец), освен ще можете да цъкате на 1440p, само че в някои игри ще получите и взор върху RT технологията. Дори без нея, NVIDIA смъкнаха цените и направиха тази карта превъзходен избор и при по-конвенционални приложения.

 Най-добрите предколедни дарове за геймъри + изненада

4К - MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio

Това е категорията, за която споменахме в едно изречение с " делене с бъбреци ". Ако парите не са проблем, когато става дума за дарове (и не сте почитатели на Apple и iPhone), видеокарта от най-голям клас е заслужен избор. " MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio, която имахме опция да изпробваме, предлага страхотна продуктивност и даже без съществуването на игри със светлинно трасиране новите графични карти ще наложителна стъпка за запалянковците, които държат да разполагат с най-модерния хардуер ". Все още чакаме отговор от AMD по тази тематика...
.Най-добрите дарове за всички останалиНе всеки си пада по PC гейминг, само че всеки има в джоба си смарт телефон и употребява в дома си друга високотехнологична джаджа. Що се отнася до смарт телефоните, можете да прегледате публикацията ни със препоръки за избор, както и ето този подробен гид с съответни оферти.

Очаквайте скоро и препоръките ни при избор на подарък за всички останали, които ще съберем в обособен материал.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР