Колби Ковингтън не харесва това, което в последните няколко дни

...
Колби Ковингтън не харесва това, което в последните няколко дни
Коментари Харесай

ММА боец нападна свой колега: Той е фалшива отрепка

Колби Ковингтън не харесва това, което в последните няколко дни прави Джон Джоунс. Шампионът в полутежка категория излезе по улиците и се включи в митингите, като искаше да се увери, че хората няма да пострадат. Bones лиши спрейовете на младежи, които се готвеха да вършат графити, а малко по-късно дружно със свои другари стартира да чисти улиците.

В това Ковингтън вижда скрита реклама от страна на Джоунс, който е във влошени връзки с Дейна Уайт и заплаши, че няма да се бие. Джоунс пожела повече пари от UFC за борба с Франсис Нгану, а Уайт твърди, че сумата била 30 милиона $. Сега Колби счита, че всички тези положителни каузи са за и Джоунс желае да се изкара воин, с цел да му е по-лесно в договарянията. Ето какво показа Колби за добрините на Джоунс:

“Най-смешното нещо при Джон Джоунс е това, че е приготвил камерата, която да го снима по какъв начин взима спрейовете на протестиращите. Много е занимателно, тъй като той е подправен, а се прави на воин. Пич, ти си лъжец, ти просто стреляше с оръжие и неотдавна те хванаха да шофираш пийнал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР