Колата взе да пуши много, веднага отбих и свалих детето

...
Колата взе да пуши много, веднага отбих и свалих детето
Коментари Харесай

28-Годишната Пловдивчанка Тодорка Закъса На Тракия, Но Нищо Не Можеше Да Я Подготви За Това, Което Последва!

" Колата взе да пуши доста, незабавно отбих и смъкнах детето си. Стояхме известно време встрани, след което отидох да ревизира какво става. Пробвах да запаля, само че не се получи. Обаждам се на " Пътна помощ " и им изяснявам, че съм на 272-ия километър преди Ямбол, а те ми споделят: " Г-жо, в случай че ви пратим кола ще би трябвало да ни заплатите 100 лева за тези 2 километра. Ако я добутате още 2 км, ще ви е по-евтино ", споделя Тодорка.

Младата жена съумяла сама да избута колата цели два километра до бензиностанция. Нито един от преминаващите водачи не спрял, с цел да й помогне.

" Стигнах на бензиностанция и помолих млада двойка да наглеждат детето, до момента в който си добутам колата. Когато влязох в бензиностанцията, мъжът ме попита дали желая нещо, а аз отхвърлих. Пристигна пътната помощ и натовариха колата. Отидох да благодаря на двойката и да взема детето. Заговорихме се от къде съм и те от къде са. Те бяха от София. Благодарих им и станахме от масата. Преди да стана мъжът ми сподели " Весело изкарване " и да знаеш, че всичко е платено на индивида. Разтреперах се, а той ме погледна и ми сподели " Сега ли ще трепериш? Че ти я бута 2 километра ". Поисках му номера или адрес, само че той отхвърли. Каза ми някой ден, в случай че видиш някой в неволя му помогни и се сети за мен ", добавя пловдивчанката.

Сега тя търси във Facebook непознатото семейство, с цел да им благодари за помощта.

" НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, към момента има положителни хора....Нека да са живи и здрави, не мога да опиша благодарността си към тях. Споделете поста и в случай че го прочетат, желая да им кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!!!!! ", приключва Тодорка Конделова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР