Колата на млад мъж, живеещ в централните части на Пловдив,

...
Колата на млад мъж, живеещ в централните части на Пловдив,
Коментари Харесай

Мъж осъмна със зловеща картичка на предното стъкло на колата си

Колата на млад мъж, живеещ в централните елементи на Пловдив, осъмна със злокобна картичка на предното стъкло. Надписът върху картичката, на която е изобразен баснословен часовник, отброяващ минутите до среднощ, гласи: "Последно предизвестие ".

Това обръщение еднопосочно показва по кое време изтича времето, само че времето защо?

Религиозната алюзия с удрянето на дванадесетия час може да накара някой с по-слаби нерви да потръпне, само че вместо това пловдивчанинът потъва в рационални размисли: "От много време другари ме предизвестяват да не спирам в подлеза до нас, въпреки че не преча на никого и нищо, само че тая заран аз и моята кола получихме „ Последното предизвестие “ — ефирна гланцирана брошура, в която написа за Исус, космоса и да се измъкнеш на косъм от "иАзНеЗнамКакво ". Само аз съм предизвестен, други не. Обаче в нашия блок няма инцидентни работи — посланието е ясно, до часа на фотографията да съм се изнесъл. Не знам от кого е, може да е от някой КАТаджия облечен в попско расо и калимавка, който вместо фишове оставя такива диплянки. Може Исус нощес да е бил в отсрещното заведение и като е видял, че пием водки, макар че сякаш стопирах да пия след нова година, да е решил да ми подсети, че съм неверен. Може и да е някой от многото ненормални тъпанари в блока, Лудвиг, клонингите или Откачена, но това ми се коства най-скучно и го изключвам ", навлиза в мистични хипотези притежателят на колата.



Въпреки това, младият мъж взема решение, че не желае да разбере дали "каляската " му ще осъмне като тиква и вместо да изчаква ударът на часовника, той просто си мести колата.

"Предупреждението наподобява съдбовно поради това "последното ", но някак положително съдбовно — има ангелчета с флейти. С тях евентуално ми загатват, че след 12 без 10 ще издувам гуми. Иначе реалокирах колата, против Исус, КАТ и ненормалниците не потеглям, а не ми се помпат или купуват гуми ", приключва предизвестеният своя роман, отдаден на една картичка.

Така и не излиза наяве каква е била задачата на посланието — пренасяне на колата или нещо друго. Със сигурност обаче, е имало резултат, откакто съумява да предизвика притежателя на транспортното средство да предприеме някакви дейности, било то нужни или ненужни.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР