Колата на баскетболния треньор и акционер във футболния клуб Левски

...
Колата на баскетболния треньор и акционер във футболния клуб Левски
Коментари Харесай

Колата на Тити Папазов пак заснета в нарушение

Колата на баскетболния треньор и акционер във футболния клуб " Левски " Константин (Тити) Папазов още веднъж e снимана в тежко нарушаване - изпреварване на колона и ляв завой на червен светофар, сигнализира в петък “Спаси София”. На видео автомобилът на Папазов изпреварва по неразрешен метод колона от коли, след което прави ляв завой при червен светофар. Това се случва на кръстовището до Румънското посолство.

" Ако се окаже, че автомобилът с номер Сухопътни войски 4727 Апелативен съд е ръководена от Папазов, това ще бъде следващото снимано и документирано тежко пътно нарушаване ", прибавят оттова и упорстват поради поредицата от безобразни и тежки нарушавания на пътя, Столична дирекция на вътрешните работи - Столична полиция неотложно да отнеме книжката на Папазов и да го глоби с санкция. До момента няма удостоверение, че колата е ръководена от Папазов.



Както Mediapool писа на 23 юни Папазов бе сниман от жител по какъв начин минава на червен светофар през натовареното кръстовище на мол " Парадайз " в София. Преди месеци там почина известният ефирен публицист Милен Цветков, откакто колата му бе отнесена от първокласен SUV, ръководен от дрогиран юноша.

В следствие Министерство на вътрешните работи сформира акт на Тити Папазов. Полицията му връчи и всички залежали електронни фишове за осъществените от него нарушавания на пътя през последните три години. Става дума за 13 фиша. Всички те са за превишена скорост по пътищата на цялата страна..
Тити Папазов разгласи, че ще заплати всичко в 14-дневен период. Така ще употребява отстъпка и ще заплати единствено 1800 лв. за пътни санкции, оповестява бТВ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР