Колата ковчег, която е участвала в зверското меле с лидера

...
Колата ковчег, която е участвала в зверското меле с лидера
Коментари Харесай

Шофьорът карал зад Местан по време на катастрофата обяви, че той е...

Колата ковчег, която е взела участие в зверското меле с водача на ДОСТ Лютви Местан, е била ръководена от Юсеин А., оповестява bTV. Автомобилът е изхвърчал на 50 метра в близкото дере и се превъртял няколко пъти. Припомняме, че при тежкия пътен случай на пътя за пункта „ Маказа “, почина 6-месечно бебе.

В автомобила, който се е движил на път с преимущество, е имало семейство- мъж, жена и две деца. Травмите на останалите участници в ПТП-то не са животозастрашаващи.

Припомняме, че сигналът за зародилото ПТП е постъпил в 13.40 часа. ПТП е станало на т- нагледно кръстовище от пътя Кърджали-„ Маказа “, който е път с преимущество, и пътя за село Загорско “.



" Тамън зави и всичко се случи за секунди. Силен тропот и пушек. Дори не видях по какъв начин можа да излети с такава скорост колата. Местан спря и се огледа на знака " Стоп " и по-късно потегли ". Така изясни случая ръководителят на ДОСТ-Кърджали Мустафа Исмаил, който е карал зад автомобила на Лютви Местан. По думите на Исмаил, колата, ръководена от Юсеин Ахмед, се е движила с доста висока скорост.  180 - 200 километра в час може да беше, сподели Исмаил. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР