Колаж ПикКризата заради Ерусалим се ожесточава. В окупираните от Израел

...
Колаж ПикКризата заради Ерусалим се ожесточава. В окупираните от Израел
Коментари Харесай

Кошмар в Йерусалим! Свещеният Витлеем е превърнат във фронтова линия, води се истинска война


Колаж " Пик "

Кризата поради Ерусалим се ожесточава. В окупираните от Израел палестински територии се води същинска улична война, с жертви и десетки ранени, оповестява Би Ти Ви, представена от " Пик ". Не стихват и митингите измежду мюсюлманите, както и острите мнения по целия свят за решението на Доналд Тръмп да разгласи Ерусалим за столица на Израел.
Жертвите по последна информация са 4, ранените са близо 300, оповестиха палестинските здравни управляващи.

Нощта също беше напрегната. Ракети летяха от Газа към израелската територия, в отговор израелските самолети нанесоха удари по цели на " Хамас ". Вследствие на въздушните удари двама души са починали. Размириците по улиците на Ерусалим, Западния бряг и Газа не престават. Бунтът на палестинците не завършва с Деня на гнева.

Борбата ще е дълга, а войната наближава, това споделят хората в един от най-размирните градове на западния бряг – Витлеем. Главна улица е превърната във фронтова линия. От едната страна са израелските управляващи. От другата страна е по-опасно. Млади мъже и даже момчета хвърлят камъни и коктейли " Молотов " по израелците. В отговор на камъните, хвърлени по тях, израелските управляващи отвърнаха със стотици гранати със сълзотворен газ и гумени патрони.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР