Колаж: Национална съпротива и БулфотоРумънската евродепутатка Рамона Стругариу написа гневен

...
Колаж: Национална съпротива и БулфотоРумънската евродепутатка Рамона Стругариу написа гневен
Коментари Харесай

Стругариу към Джамбазки: Вие ли хвърляхте взривни материали към мирно протестиращи, защитаващи демокрацията?

Колаж: Национална опозиция и Булфото

Румънската евродепутатка Рамона Стругариу написа ядосан пост във фейсбук профила си, който бе ориентиран към българския й сътрудник Ангел Джамбазки.

Ето какво гласи той:

" Исках да взема думата през днешния ден по време на пленарния спор за медийната независимост, само че защото не бях разпределена за време за говорене и сините карти не са разрешени в този формат, нямах опция да приказвам.
Но ще насочва този въпрос тук към сътрудника ми Ангел Джамбазки, евродепутатът от България, който беше доста фокусиран през днешния ден в пленарното си обръщение по въпроса за независимостта на медията и нейната роля в това да бъдеш страж на демокрацията:

Г-н Джамбазки, получих изображения от България, където наподобява, че сте хвърляли взривни материали и сте пръскали с вода протестиращи от прозореца. Те бяха мирни протестиращи, изправящи се в отбрана на демокрацията, самостоятелното правораздаване, върховенството на закона, свободните медии и европейска страна.
Ти ли беше, уважаеми сътрудник? Ти ли направи това?

Публично ви провокирам да отговорите на въпроса ми. Защото в случай че сте вие, величая самостоятелните медии и хората, които разкриха тези изображения и разбирам вашата злост против тях. Но такова държание, уважаеми сътрудник, в случай че в действителност сте вие, не принадлежи на Европейския съюз. Нито пък принадлежи на Европейския парламент. И би трябвало надълбоко да се срамувате от това. Какъв срам! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР