Колаж: Канал 3Откъде пие вода Таско Ерменков? Депутатът, който взриви

...
Колаж: Канал 3Откъде пие вода Таско Ерменков? Депутатът, който взриви
Коментари Харесай

Ерменков вдигнал търсенето на минерална вода, той пълни туби от Банята

Колаж: " Канал 3 "

Откъде пие вода Таско Ерменков? Депутатът, който взриви обществената мрежа, службите и пленарната зала с коментара си за питейната вода в София, която била " отровена " през вчерашния ден се извини от трибуната, а от ГЕРБ не одобриха извинението му, написа " Канал 3 ".

А през днешния ден разкри пред Канал 3, че и преди абсурда, и след него, от години наред пие вода от минералните чешми на Банята в столицата. " Всяка седмица вървя и пълня по няколко огромни туби ", разкри националният фаворит.

В същото време шефът на КЕВР Иван Иванов, който взе участие в съвещанието на подкомисията за надзор над регулатора, изрази неодобрение от реакцията на Ерменков и последвалата след поста му  паника.

Заради внушенията му скочило търсенето и пазаруването на бутилирана вода, откри Иванов, а притежателите на компании можели да му благодарят. И още веднъж успокои депутатите от комисията, че питейната вода в София е една от най-качествените в Европейския съюз.

Проблем с индикаторите на водата няма, увери той и добави, че шефът на " Софийска вода " му дал на диск данните от всичките към 50 контролни точки за премерване на качеството й. Този, който е подал тези сведения на Таско Ерменков е един злоумишлен измамник, възмути се Иван Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР