Колаж: фейсбукБившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров публикува в личния

Колаж: фейсбукБившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров публикува в личния ...

Антон Тодоров за жената на Божков: Една обикновена жена, сред обикновени хора, с обикновена чанта за 2-3 бона.Колаж: фейсбук

Бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров публикува в личния си профил във фейсбук коментар за жената на Васил Божков - Елена Динева.

``
реклама

Ето какво написа Тодоров:

"Божковица:
"Правителството се отказа от обикновените хора!"

Ето я и нея - една "обикновена" жена, сред обикновени хора, с една "обикновена" чанта за 2-3 бона, с едно "обикновено" портмоненце в нея с десетки каймета, с едни "обикновени" обущенца за 2 бона, с една обикновена поличка /с цепка/ за бон и половина, покрай една "обикновена" количка.
От мен да го знаете - чуете ли някой да говори за ОБИКНОВЕНИТЕ хора, особено пък с тон на загрижен, да знаете, че този някъде, нещо крадe."

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени сХартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html итук
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``Последни новини``рекламаФорумФорум--> -->``реклама
``реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа``затвори X

Източник: petel.bg