Колаж: Burgas24.bg Луксозният мезонет на Георги Милков - син на известния

...
Колаж: Burgas24.bg
Луксозният мезонет на Георги Милков - син на известния
Коментари Харесай

Ексклузивно: Синът на Милко Понса го закъса, ЧСИ продава луксозния му мезонет на пъпа на Бургас

Колаж: Burgas24.bg Луксозният мезонет на Георги Милков - наследник на известния бургаски бизнесмен Милко Милков – Понса, е разгласен за обществена обмен, откри инспекция на Burgas24.bg. Екстравагантното жилище, което се намира зад Съдебната палата, на пъпа на Бургас, е извадено на търг от частния правосъден реализатор Делян Николов. Началната цена е 247032.00 лева без Данък добавена стойност, а повода за продажбата е непогасена ипотека.

Мезонетът, който е с повърхност 119.32 кв.м., е на 5-и и 6-и етаж в постройка на ул. " Генерал Гурко " № 8. Разполага с две спални, дневна, кухня - ниша, детска стая, баня с тоалетна и предверие. От фотосите излиза наяве, че се продава необзаведен и се нуждае от изцяло ободряване.

Припомняме, че още веднъж поради задължения, предходната година Милко Понса се елементарни с хотелски комплекс " Перла “ в Слънчев бряг. Частен правосъден реализатор разгласи за обществена обмен хотелската база с цялото съоръжение поради задължения на фирмата-собственик " Амбасадор мениджмънт “ към " Българо-американска кредитна банка “ и присъединения взискател " Инвестбанк “.

Името на бургаския предприемач нееднократно е ставало обект на медийно внимание. Неговото сдружение " Понс холдинг “ участваше в консорциума от компании, които трябваше да строят газопровода " Южен поток “ през България и беше съучастник на Община Бургас в акционерното сдружение " Вени комерс ", което стопанисва Колодрума. Понса бе притеглен като обвинен за присъединяване в незаконна група за източване на Данък добавена стойност, дружно със Златомир Иванов-Баретата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР