Колаж Борислав Сарафов атакува главния прокурор.Ще се опитам да се

...
Колаж Борислав Сарафов атакува главния прокурор.Ще се опитам да се
Коментари Харесай

Сарафов: Познавам Гешев, страхувам се за живота си

Колаж

Борислав Сарафов нападна основния прокурор.

" Ще се опитам да се възпирам от морала. Искрено скърбя, че вместо да изпълняваме служебните си отговорности, ние развяваме мръсните си гащи и ги развяваме пред медиите и обществото. Очевидно точката на непоносимост е стигнала до такава степен, че би трябвало да се отреже гнилото и прокуратурата най-накрая да проработи в интерес на обществото. 

Не тая неприятни усеща и негативизъм към господин Гешев. 

Чухме, че господин Гешев е огромен патриот и българин. Затова употребява една емблематична къща в Боровец. Това е така наречен Вила на Регентите, в която даже са снимани фрагменти от " Тютюн ". Тази къща е служебна почивна станция на прокуратурата на Република България. Но господин Гешев я приватизира. 

Господин Гешев употребява два бронирани автомобила, всеки от тях коства над 1 млн. лв.. Господин Гешев счита, че има прокуратурата, само че инситуцията е на жителите ", сподели Сарафов, пише eurocom.bg.

Познавам Иван Гешев и по тази причина се опасявам за живота си и този на моето семейство, съобщи Сарафов.

За тази цел се обръщам към управляващите да обезпечат за мен и моето семейство защита, уточни Сарафов, съобщи Факти.

„ Страхувам се за живота си и желая защита от Министерството на правораздаването, с цел да може още през днешния ден да бъде предпазена физическата ми сигурност. Няма да подам оставка, до момента в който се употребявам с доверието на сътрудниците си ”, уточни Сарафов. Той даже напомни и проблема с прокурор Колев.

Трябва да дадем явен сигнал, че прокуратурата има сили да се прочисти сама от вътре.

Борислав Сарафов съобщи, че се срами, тъй като основният прокурор яде саралия с ромски барони и държи каузи на трупчета за свои персонални цели.

Призовавам Висш съдебен съвет незабавно да в профил Иван Гешев като основен прокурор, уточни Сарафов.

Г-н Гешев счита, че има институцията прокуратура като своя персонална благосъстоятелност. Това призна заместник-главният прокурор.

" Не тая отрицателни усеща към господин Гешев само че оставям на вас да прецените днешното му положение ", разяснява заместник-главният прокурор.

" Днес няма да върша спектакъл и да късам ритуално и демонстративно своята оставка. Тази роля отива на господин Гешев. Аз ще се опитам да се придържам към морала и професионалната нравственос етика, доколкото това въобще е допустимо. Искрено скърбя, че вместо да изпълняваме своите служебни отговорности, ние занимаваме обществото като вадим кирливите си мръсни гащи и ги развяваме пред медиите и обществото ", заключи Борислав Сарафор.

Според Сарафов точката на непоносимост е стигнала до такава степен, че е нужен " бездънен катарзис, с цел да се отреже гнилото и прокуратурата най-накрая да проработи в интерес на обществото ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР