Колаж БНТ, архив, КремълДоналд Тръмп атакува остро Путин и каза

...
Колаж БНТ, архив, КремълДоналд Тръмп атакува остро Путин и каза
Коментари Харесай

Тръмп: Ако бях президент, бих изпратил ядрени подводници и самолети на Путин

Колаж Българска национална телевизия, списък, Кремъл

Доналд Тръмп нападна остро Путин и сподели какво би направил, в случай че по време на тази война е бил президент на Съединени американски щати. 

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви в понеделник, че ако зависи от него, той би дал отговор на Русия в Украйна, като изпрати нуклеарни подводници  " и ние ще се движим напред-назад, нагоре и надолу по вашето крайбрежие ", написа " Индипендънт ", представен от

Говорейки пред Fox Business, Тръмп сподели, че ще каже на съветския президент Владимир Путин, че " не може да позволите тази покруса да продължи. Не може да позволите тези, тези хиляди хора да умрат ".

" Трябва да му се каже (б.р. на Путин): " Ако споменете тази дума ядрен още един път, ние ще изпратим нуклеарни подводници и самолети. Не можете да позволите тази покруса да продължи. Не можете да позволите тези, тези хиляди хора да умрат. "

Бившият президент сподели, че " слушал Путин непрекъснато употребява думата я ", визирайки " нуклеарен ", по време на връзките си с съветския президент, само че се надява в никакъв случай да не му се постанова да употребява нуклеарни оръжия, тъй като " ще бъде нещастието на всички нещастия. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР