Колагенът е основният строителен материал, който поддържа тялото в отлично

...
Колагенът е основният строителен материал, който поддържа тялото в отлично
Коментари Харесай

Храните, които ще ви подмладят

Колагенът е главният " строителен материал ", който поддържа тялото в чудесно положение, необходим е за хубостта на кожата, пази ставните връзки, като в същото време поддържа юношески тип. За страдание с придвижване на възрастта тялото понижава производството му.
Именно заради дефицита на колаген всяка година дамите с все по-голямо безпокойствие се поглеждат в огледалото. Кожата очевидно избледнява и става суха. Бръчките и пигментацията, свързани с възрастта, стават все по-забележими от ден дневно.
Балансираното хранене и потреблението на храни, които въздействат върху производството на колаген от тялото ни, дават късмет да забавим процеса на стареене. Ето рекомендациите на диетолозите какво да включваме в менюто си по-често:
Зеле

Уникален зарзават - източник на фибри. Зелето единствено наподобява като ежедневна и скучна храна. Съдържа голямо количество потребни субстанции, в това число аскорбинова киселина. То има позитивен резултат върху стомашно-чревния тракт и тонизиращ резултат.
В същото време уравновесеният му състав подтиква организма да създава личен колаген с помощта на мастноразтворимите витамини. Има обичайно количество антиоксиданти, които се съдържат в аленото зеле - то ще заздрави тъканите и ще отстрани токсините. Кожата очевидно ще се освежи.
Авокадо

Рецептата е доста елементарна: който желае красива кожа, яде авокадо. По-трудно е за тези, които не го харесват на вкис. То съдържа доста потребни мастни киселини, хранителни субстанции и микроелементи с витамини - нищо чудно, че целият свят измисля нови предписания с авокадо. Снабдяването с витамин Е, който отстранява свободните радикали, спомага за поддържането на младостта и здравето. А мастните омега-3 киселини подтикват синтеза на колаген в кожата.
Риба


Омега-3 и рибата са на практика синоними, тъй като в нея има толкоз доста от това скъпо съединяване. Благодарение на таблетките „ рибено масло ” децата в миналото растяха здрави, със мощни зъби и кости. Веществото има удобен резултат върху развиването на мозъка и умствените качества, задейства синтеза на колаген. Предпочитат се мазните сортове морска риба – сьомга и херинга., Спутник
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР