Кола зад тях ще превозва Камила, кралицата-консорт, и Софи, графинята

...
Кола зад тях ще превозва Камила, кралицата-консорт, и Софи, графинята
Коментари Харесай

Започна процесията с тленните останки на Елизабет II към катедралата Сейнт Джайлс

Кола зад тях ще транспортира Камила, кралицата-консорт, и Софи, графинята на Уесекс, брачната половинка на принц Едуард. В процесията взе участие и брачният партньор на принцеса Ан, вицеадмирал сър Тим Лорънс.

След като ковчегът направи своето пътешестване, те ще влязат в катедралата за работа, която се чака да продължи към час. След това на опечалените ще бъде позволено да видят ковчега на кралицата от към 17:00 часа. Те ще имат 24 часа, с цел да отдадат респект.

Тълпи от хилади хора са се събрали, с цел да изпратят най-дълго управлявалият в международната история монарх. Обществото е предизвестено, че опашката евентуално ще включва стоене в продължение на няколко часа. Препоръчва се на опечалените да носят лична храна и питиета.

Ще има тоалетни и посетителите ще могат да изоставен опашката за малко, с цел да употребяват оборудванията.

Посетителите ще преминат през инспекции за сигурност като на летището, с цел да влязат в катедралата, където се намира ковчегът на кралицата.

Ще се ползват избрани ограничавания за мобилните телефони, като снимането не е разрешено.

Хората в Единбург се поучават да възнамеряват авансово и да заобикалят всевъзможни несъществени пътувания през центъра на града, изключително Стария град.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР