Кола за близо половин милион лева си купи Динко. Ловеца

...
Кола за близо половин милион лева си купи Динко. Ловеца
Коментари Харесай

Динко яхна майбах за половин милион

Кола за близо половин милион лв. си купи Динко. Ловеца на бежанци неотдавна е горделив притежател на финален модел майбах . Цената на возилото с всичките му включени екстри е към 400 000-500 000 лв., разясняват осведомени. В автомобила има всичко, за което човек може да мечтае. Лимузината е с два цвята - черно и бяло. Изработена е по поръчка, особено за ямболския предприемач. В купето всичко е в бяла кожа.
 Динко тъне в разкош Динко тъне в разкош


Динко е огромен фен на скъпите возила. В автопарка му има редица тузарски коли, само че майбахът е черешката на тортата. Вълев, който през предходната година пострада тежко, незабавно се похвали с новата облага. Той брои и немалка сума, с цел да смени номера на скъпоструващия звяр. Динко избира да няма числа на него, а залага на идентични букви. Повечето от колите на някогашния брат също са с такива номера.
 Ето за тази кола Ловеца на бежанци заплаща близо половин милион лв. Ето за тази кола Ловеца на бежанци заплаща близо половин милион лв.
С покупката на майбаха Вълев влиза в елитния клуб на българите, каращи една от най-скъпите коли в света. С него са баровци като Мая Илиева, фамилиите Баневи и Гущерови, както и фолкидолът Азис.
 Азис преди малко е паркирал скъпата кола Азис преди малко е паркирал скъпата кола Четете още
Боксьори от България и чужбина упражняват в " Дианабад " преди " Странджата "

Вдовицата на Георги Илиев преди години бе засечена от папараците на вестника с бляскав майбах. За него Илиева брои към 500 000 лв..
 И Мая Илиева има тузарската лимузина И Мая Илиева има тузарската лимузина

Олигархичното семейство Николай и Евгения Баневи също са фенове на най-високия клас коли, както и на лукса, който те оферират. Двойката постоянно се придвижваше с баровското возило из центъра на София.

Бизнесменът Християн Гущеров също е от богаташите, които карат майбах. Милионерският правоприемник, който е женен за моделката Светлана Василева, от години паркира първокласното возило в гаража си. Преди месеци обаче младият предприемач Гущеров потроши скъпарската кола, откакто катастрофира. Той се блъсна в рейс на градския превоз в София.
 Светлана също кара майбаха на брачна половинка си Християн Гущеров Светлана също кара майбаха на брачна половинка си Християн Гущеров

Ромският славей Азис също е в тима на тези, които могат да си разрешат немското возило. Кралят на попфолка още преди години се изфука, че си е купил майбах. В лимузината си Васко постоянно се изляга и си подремва, до момента в който се прибира от участия в дребните часове на нощта. Костинбродският славей се е изтръскал с повече от 400 000 лв. за поръчковата кола.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР